Ni nalik bajci kakvu danas živi: Ovo je prava istina o teškom detinjstvu Ane Sević

07.07.2024

14:00

By

Detinjstvo Ane Sević

Ata images

Pevačica Ana Sević poznata je po svojoj iskrenosti, te smo od nje navikli da uvek otvoreno govori o detaljima iz svog privatnog života, međutim o svom detinjstvu nije često pričala, a posebo se malo zna o njenom ocu.

Detinjstvo Ane Sević nije bilo bajkovito

Ona danas ima tu sreću da uživa u harmoničnom porodičnom životu sa suprugom Danijelom Nedeljkovićem sa kojim ima dvoje dece, sina Simeona i ćerku Senu, dok iz prvog braka sa pevačem Darkom Lazićem, ima ćerku Lorenu.

Detinjstvo Ane Sević

Njena deca su njeno najveće bogatstvo, međutim detinjstvo Ane Sević nažalost nije bilo tako idilično, odrasla je sa majkom Danijelom, a do svoje 20. godine nije znala ko joj je otac.

Detinjstvo Ane Sević

Biološki otac Ane Sević, Vidan, pojavio se u njenom životu tek kada je već stasala i postala prava devojka, i to u vreme kada je učestvovala u „Zvezdama Granda“.


Njena majka je kao vrlo mlada ostala u drugom stanju i sa Anom se preselila u prestonicu dok je bila još beba.

Detinjstvo Ane Sević obeležio je izostanak očinske figure

Pevačicin otac se u međuvremenu oženio i dobio ćerku Maju, a iako je Ana sada sa njim i njegovom drugom porodicom u dobrim odnosima, detinjstvo Ane Sević proteklo je bez očinske figure i oslonca koje bi svako dete trebalo da ima.

Detinjstvo Ane Sević

– Ana i njen otac Vidan se dvadeset godina nisu ni poznavali, niti su imali ikakav kontakt. Njena majka je kao mlada za trudnela s Vidanom i još dok je Ana bila beba njih dve su se preselile u prestonicu.

Pročitajte i – Pod hitno uradila analize – Ana Sević smršala i zabrinula muža

– Pričalo se da je to dete Vidanovo, ali niko ništa nije mogao da potvrdi, jer je to bila samo usputna veza i vremenom se sve zataškalo. Danijelu su mnogi krivili što će joj dete rasti bez oca, zato je ona odlučila da se brže-bolje udalji od svega. Otpočela je novi život u Beogradu i uskoro se udala – pričao je svojevremeno izvor blizak porodici Ane Sević, prenosi „Informer“.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Ata Images

Još iz kategorije