Novo telo, novi život: Dejan Milićević smršao 50 kilograma, pa poslao snažnu poruku FOTO

09.02.2023

13:00

By

dejan milićević

Dejan Milićević rešio je da promeni život iz korena kada se pre dve godine susreo sa ozbiljnim zdravstvenim problemom. On se tada podvrgao operaciji želuca posle koje je izgubio neverovatnih pedeset kilograma.

Dejan Milićević otvorio dušu

Prilikom gostovanja u emisiji RTS ordinacija Dejan Milićević otvorio je dušu o operaciji koja mu je promenila život, pa otkrio kako se oseća sada, posle dve ipo godine, da li se kilogrami vraćaju i sa kakvim se sve izazovima suočava.

Pročitajte: Dejan Milićević otkrio Cecinu najveću tajnu, sve se desilo na snimanju spota…

dejan milićević

– Sebi sada dozvoljavam apsolutno sve, naravno grešim u dosta slučajeva, pa se posle pokajem. Ako uzmem više od onoga što mogu da pojedem desi se da imam neku teskobu i da osećam da sam preterao. Govorim sada o jako malim količinama hrane koje treba uzimati po malo više puta, međutim, neki put desi se da preteram. Mislim da je mnogo bitno da napomenem da posle te operacije ja nisam bio srećan i zadovoljan sa 50 izgubljenih kilograma, bilo mi je previše. Onda sam malo pojačao kalorijski unos, isto su male količine hrane bile u pitanju, ali je taj kalorijski unos bio veći. Dodao sam pet kilograma, to mi je dalo svežinu u licu i sada mislim da je to to – ispričao je Dejan Milićević, pa otkrio kako je uopšte došao na ideju da smanji želudac:

Pročitajte: Saša Popović hitno operisan, porodica zabrinuta – Nije bezazleno

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Milicevic (@dejan_milicevic)

– Prethodilo je to što imaš 150 kilograma, bole te zglobovi, ne možeš da zavežeš pertlu, non stop nosiš odvezane cokule kao to je fešn, kakav fešn nisam mogao da ih zavežem i tako dalje.. Bio sam jedan, mogu slobodno da kažem, bolestan čovek. Beskrajna lutanja po nutricionistima, teretanama, ja sam 30 godina pokušavao da skinem kilograme, nisam se nagojio preko noći. Bio sam na pragu dijabetesa 2, a sada više nemam tih problema. Skoro sam preventivno uradio analize i sve je u najboljem redu – zaključio je on u pomenutoj emisiji.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije