Komšije je raskrinkale: Ovo je novi duplo mlađi dečko Lidije Vukićević FOTO

24.02.2023

22:00

By

Jaja Lidije Vukićević

ATA IMAGES

Lidija Vukićević

Dečko Lidije Vukićević je dosta mlađi od glumice

Popularna glumica Lidija Vukićević već godinama unazad živi na Bežanijskoj kosi, a komšije su sada više otkrile o njenom životu.

Dečko Lidije Vukićević uživa u njenom društvu

Često mogu da vide Lidiju, jer glumica poslednjih nekoliko godina poseduje zastakljen balkon, gde često provodi slobodno vreme, pije kafu i čita knjige. Uvek je njen ljubavni život bio zanimljiv javnosti, godinama nije pričala o njemu, ali sada su komšije otkrile da li glumica ima partnera. To jeste, komšije nisu sigurne da li je momak sa kojim glumica šeta zagrljena njen sin ili dečko, budući da su joj i naslednici odrasli momci.

Pročitajte: Sestra Lidije Vukićević je graciozna lepotica-  Ovo je ona, sličnost sa glumicom je neverovatna FOTO

Dečko Lidije Vukićević

– Sinovi su mlađi od njenog dečka pa tako mogu da raspoznam. Taj momak sa kojim je često u poslednje vreme je mlađi sigurno deceniju od nje, ako ne i više, ali ona izgleda kao avion pa se ta razlika ne vidi toliko. Devojka mi kaže da je ovo ozbiljna veze jer je duže vreme viđa sa istim, a ranije smo je retko viđali u društvu muškaraca. Mislim da ih možda čak nije pozivala u njen stan, kaže konobar.

U komšiluku ističu da je glumica stalno zaljubljena, te da da kroz naselje uvek prolazi sa osmehom.


– Unese radost sa onom tršavom kosom i širokim osmehom. Ona deluje kao da je stalno zaljubljena tako da se to kod nje ne može proceniti da li sada ima nekoga ili ne. Uvek će za nas biti Violeta iz „Boljeg života“. Za nju je vreme stalo. Pogledajte fotografije pa uporedite. Od snimanja serije je prošlo nekoliko decenija, a ta žena tek koju boru više ima. Sinovi joj svraćaju, mislim da ne žive s njom. Viđali smo i njenog bivšeg muža ranije da svrati dok su deca bila manje samostalna, više ga ne viđamo – rekla je prodavačica.

Pročitajte: Lidija Vukićević puni 60. godina, a izgleda bolje nego ikada- Glumica novom vrelom fotografijom raspametila fanove (foto)

Dečko Lidije Vukićević

Takođe, pojedine komšinice tvrde da je ona zaljubljena te da je često viđaju sa mlađim muškarcem. Pa se pretpostavlja da novi dečko Lidije Vukićević  ipak postoji.

– Dovoze i je i odvoze na snimanja, ali ima taj jedan momak koji mislim da joj je dečko. Jeste mlađi, ali neka i je, neće sigurno da juri dede neke. To treba da joj bude na ponos, a ne da je neko zbog toga kritikuje. Kako god bilo, ona je divan čovek i komšija. Ima pse koje neizmerno voli. Viđamo je kada vežba, nekada vrlo rano ujutru jer posle ima snimanja. Vrlo je disciplinovana i to se vidi na njenom telu i u njenom izgledu.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije