Sreća nije da se krije: Emina Jahović blista u njegovom zagrljaju, pao je i poljubac FOTO

27.03.2023

22:01

By

Emina Jahović imala nezgodu

Dečko Emine Jahović još uvek nije predstavljen javnosti

Otkad je stupila na javnu scenu, poznato je da lepa pevačica Emina Jahović živi na relaciji Srbija -Turska i da je njen privatan život u žiži interesovanja kako u našim, tako i u turskim medijima.

Dečko Emine Jahović željno se iščekuje

Naime, Emina je godinama bila u braku sa Mustafom Sandalom sa kojim je dobila dva prelepa sina. Iako je verovala da će njihova ljubav večno trajati i da će zajedno dočekati starost, to se ipak nije dogodilo. Nakon burnog razvoda, Mustafa se ponovo oženio i, kako prenose domaći mediji, navodno zaboravio obaveze koje ima prema deci. Upravo zbog toga, on i Emina su dugo u sudskom procesu kome se, kako ona kaže, ni ne nazire kraj.

Pročitajte: Neprepoznatljiva- Evo kako izgleda Emina Jahović nakon estetske korekcije, da li je preterala FOTO

dečko emine jahović

Uprkos svemu ljubav Emina Jahović prema ocu svoje dece i dalje oseća, ne onu partnersku naravno, pričala je davno da su se ta jaka osećanja kao i strast ugasili još dve godine pre razlaza. Prijateljsku brižnost i pažnju ona ima potrebu da deli sa bivšim, najpre zbog svojih sinova koji to posmatraju i upijaju, a zatim i zbog sebe same jer je pozitivna osećanja okrepljuju i motivišu, na kraju krajeva nije tajna da Emna važi za odličnog prijatelja, pa što to ne bi postala i bivšem suprugu.

Pročitajte: Emina Jahović razočarana- Odustajem od svega

dečko emine jahović


Jedan od onih koji mogu posvedočiti tome koliko je pevačica posvećena kao prijatelj je državni sekretar u ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Enes Buhić, sa kojim se ona nedavno i fotografisala pa izrazito zanimljiv, možda pomalo i provokativan sadržaj podelila sa pratiocima na Instagramu.

Pročitajte: Tuga u domu Emine Jahović- Zemljotres u Turskoj joj odneo najvrednije, bol je ogromna FOTO

dečko emine jahović

Na jednoj od slika Emina Enisu udeljuje poljubac, na drugoj ga snažno grli, a sve to izrodilo je spekulacije, koje će se na konto odnosa pevačice i sekretara sigurno još više produbiti. A da li je zgodni Enis novi dečko Emine Jahović ili ih vezuju samo prijateljska osećanja, ostaje nam da vidimo..

IZVOR: Story

SLIKE: ATA,Instagram

Još iz kategorije