Sreća posle teških dana: Danijela Martinović ponovo zaljubljena, on joj je vratio osmeh na lice FOTO

06.03.2023

13:00

By

dečko danijele martinović

Već neko vreme dečko Danijele Martinović glavna je tema u svim medijima. Spekulacije na temu da je ugledni kriminalistički inspektor vratio osmeh na lice lepoj pevačici bivale su sve glasnije, a ona je konačno odlučila da otkrije pravu istinu o svom ljubavnom životu.

Dečko Danijele Martinović konačno u javnosti

Naime, Danijela je za Gloria.hr zvanično potvrdila ljubavnu priču sa inspektorom Josipom Plavićem, pa otkrila kako i gde je upoznala svog sadašnjeg partnera.

– Prvi susret dogodio se pre otprilike godinu dana, kad je advokatica u moje ime podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo rešen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primećivati da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, pa čak i poneke snove – ispričala je Danijela.

Pročitajte: Komšije je raskrinkale – Ovo je novi duplo mlađi dečko Lidije Vukićević FOTO

dečko danijele martinović

Osim toga što je kriminalistički inspektor, dečko Danijele Martinović je rok pevač i gitarista koji je od 1991. godine član je benda „Izvan zakona“. Njih dvoje uslikani su u šetnji zagrljeni i nasmejani, a komentari ispod zajedničke fotografije ne prestaju da pristižu.

Pročitajte: Ljubav nije da se krije – Milica Pavlović i Miloš Timotijević uhvaćeni zajedno, pršti sve od strasti FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gloria.hr (@gloria.hr)

Prema mišljenju mnogih, dečko Danijele Martinović je ozbiljan frajer, a neki ističu da joj inspektor pristaje bolje od bivšeg dečka Petra Graša.


SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije