Upoznajte decu Tome Zdravkovića: Ćerka je prava dama, a sin isti on

09.07.2024

19:30

By

Deca Tome Zdravkovića

ATA IMAGES

Deca Tome Zdravkovića

Deca Tome Zdravkovića ne vole medije i populaciju. Pokojni folk pevač Toma Zdravković ima sina i ćerku, međutim, oni uprkos njegovoj slavi i popularnosti nikada nisu hteli da postanu poznati niti da koriste ime poznatog oca.

Deca Tome Zdravkovića ne vole medije i populaciju

Pevač Toma Zdravković ostavio je iza sebe dvoje dece iz dva braka – ćerku Žaklinu i sina Aleksandra. Večiti boem u duši, imao je nekoliko poroka, a čini se da su mu, pored alkohola, najveći porok bile upravo žene.

Kako je govorio, nije bio mnogo lep, imao je veliki nos, ali i osmeh kojem je retko koja dama mogla da odoli. Kroz njega se i veselio i tugovao, ali i osvajao fatalne lepotice.

Toma se zvančino ženio četiri puta, a u prvom braku sa Olgicom, koji je sklopljen 1963. godine, dobio je ćerku Žaklinu. Sada Tomina ćerka priznaje da joj je krivo što sa ocem nije provela više vremena.

Deca Tome Zdravkovića

Ćerka Tome ZdravkovićaPrintskrin/Youtube


– Živela sam jedan period mog života, kratak, sa njim i kad je umro, bila sam jako, jako tužna. Živiš sa činjenicom da je on deo tebe, da postoji u meni, u mom bratu, u pesmama, u drugim ljudima kojima je dao lepa osećanja – svojevremeno je ispričala Žaklina, ćerka Tome Zdravkovića.

Pročitajte i –  Želja Zorana Kalezića pred smrt ostavila sve u čudu: Ove probleme je imao zbog Arkana 

Ćerka ima dosta reči hvale za oca Tomu Zdravkovića, ali ne krije da je bio i te kako težak ponekad:

– Bio je posebna osoba. Zračio je tugom i pozitivizmom u isto vreme. Sećam ga se kao neklasičnog oca. Piće i izlasci su bili deo njegovog života i to sam prihvatila. Znam da zaplačem kao on. Često preko interneta pogledam njegove snimke. Imam jednu njegovu košulju u kojoj je nastupao, dugo je nisam prala. I jednu zlatnu ploču. Po mom osećaju, nikada se nije tukao i svađao, imao je svoje ja i to mu niko nije oduzeo. Znao je da popije, ali onda bi kod njega nastupila tuga – otkrila je jednom prilikom ćerka Tome Zdravkovića koja je prisustvovala kada je u Skadarliji otkrivena njegova spomen-ploča.

Deca Tome Zdravkovića

Sin Tome ZdravkovićaPrintskrin/Youtube

Deca Tome Zdravkovića nisu od iste žene. Naime, žena koja mu je zaista promenila život bila je frizerka Gordana, koju je upoznao u Torontu. Ljubav među njima se rodila iz prijateljstva, a mnogi smatraju da je Tomi upravo ona produžila 18 godina života, nakon što se razboleo. Iako je bila velika razlika u godinama, to im nije predstavljalo nikakvu prepreku. Goca je imala razumevanja za Zdravkovića, a kruna njihovog braka je sin Aleksandar, za koga kažu da je očeva kopija.

 

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije