Novi problemi: Darko Lazić se posvađao sa majkom, ovo mu je ozbiljno zamerila

05.03.2023

16:00

By

Darko Lazić ostao bez oca

Darko Lazić nije proslavio ni prvu godišnjicu sa devojkom Katarinom, a njegova majka Branka stalno ima zamerke na njegovu novu vezu. Kako se požalio svojim saradnicima, majka mu je očitala bukvicu što ne misli na svoju decu Alekseja i Lorenu i što slobodno vreme provodi samo sa Katarinom.

Darkova majka ozbiljno ljuta na sina

– Branka je baš ljuta, jer joj Darko stalno obećava, ali ništa ne radi tako kako kaže. Najviše je duša boli što su deca željna i oca, a on ide po restoranima i salašima sa devojkom. Ok je njoj i to što on sebi malo da oduška kada nema nastupa pa otputuje sa Katarinom, sve ona to razume i podržava, ali deca treba da mu budu prioritet i na prvom mestu. Srećom Lorena uz Anu i njenog muža i polubraću ima sve i vode je i na letovanja i zimovanja, dete ne oskudeva ni u čemu jer kada bi čekala Darka ostala bi kod kuće – objašnjava izvor blizak Lazićima i nastavlja.

Pročitajte: Treća sreća! Majka Branka otkrila – Darko želi muško dete, videćemo da li će mu se ostvariti želja

darkova majka

– Sa druge strane Lorena je sada drugi razred i nije joj baš drago kada vidi da se tata ni ne interesuje za njenu školu, šta uči i koje ocene ima. Nije bio ni na jednom roditeljskom sastanku, niti na priredbi, kao što drugoj deci dolaze oba roditelja. Često je i u suzama, i zove babu Branku da pita gde je tata i kada će doći po nju. E to sve mnogo tišti Branku, pa kada joj se skupi, okrene Darka i izdere se na njega do te mere da ne govore po deset dana – zaključio je izvor.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije