Dokaz je pred vama: Darko i Katarina se venčali u tajnosti, slika govori više od reči FOTO

27.02.2023

21:00

By

darko lazić se oženio

Darko Lazić se oženio Katarinom Stojanović sa kojom mesecima uživa u emotivnoj vezi. Pevač i njegova izabranica navodno su sudbonosno da izgovorili u strogoj tajnosti, a za njihovu nameru da ljubav krunišu brakom znalo je tek nekoliko bliskih ljudi.

Darko Lazić se oženio Katarinom

Gostujući u jednoj emisiji Darko je istakao da bi voleo ponovo da stane na ludi kamen, te da je Katarina osoba sa kojom želi da provede ostatak života. Da je ostao dosledan onome što je javno rekao svedoči i najnovija fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama, a koja je fanove poznatog para navela na samo jednu pomisao – Darko Lazić se oženio Katarinom.

Pročitajte: Prsten ne laže – Darko Lazić i Katarina kupili burme, kamere sve zabeležile VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Naime, otkako su obnovili emotivnu vezu Darko i Kaća gotovo se ne odvajaju, čak i kada nastupa izabranica je tu da ga isprati i podrži, a na fotografiji koju je Katarina nedavno postavila na Instagramu jasno vidi da i na njenoj karti piše prezime Lazić, pa sve deluje da su njih dvoje u braku i da je Kaća uzela pevačevo prezime.

Pročitajte: Sreća nije da se krije! Darko Lazić progovorio o tajnom venčanju sa Katarinom – Nismo vam rekli…

darko lazić se oženio

Podsećanja radi, ekipa emisije „Paparaco lov” je krajem januara usnimila Darka i Katarinu dok su šetali jednim tržnim centrom. Njih dvoje su se tada uputili u jednu radnju u kojoj su, sudeći po snimku, birali burme.

Pročitajte: Nema više švrljanja – Darko Lazić ne sme da mrdne od Kaće, isplivale šok fotke FOTO

darko lazić se oženio


Prsten je prvo probala Kaća, a potom i Darko kome je bilo bitno kako će burma izgledati dok peva odnosno dok drži mikrofon. Nakon što su, reklo bi se, rezervisali burme, posetili su i jednu parfimeriju, a potom su se vratili do automobila i odvezli se u nepoznatom pravcu..

SLIKE: Bojan Vuković. Instagram

Još iz kategorije