Operacija je bila jedino rešenje: Darko Lazić završio u bolnici, Katarina pretrnula od straha

22.03.2023

17:00

By

Svadba majke Darka Lazića

Darko Lazić operisan po drugi put, evo kako se oseća

Nedavno je poznati pevač  Darko Lazić gostovao u emisiji “Premijera – Vikend specijal“, a tom prilikom govorio je o novom hiruškom zahvatu koji planira da uradi. Njegova odluka mnoge je iznenadila, s obzirom na to da u poslednje vreme izgleda prilično dobro.

Darko Lazić operisan po drugi put

Naime, Darko Lazić se pre nekoliko godina podvrgnuo operaciji smanjenja želuca, nakon koje je drastično smršao. On je skinuo više od 109 kilograma, a sada je rešio da zategne višak kože koji je postojao na njegovom telu.

Pročitajte: Konačna odluka – Darko Lazić otkazao svadbu, Katarina grcala u suzama FOTO

darko lazić operisan Izgubio sam mnogo kilograma i zbog toga mi baš visi koža. Moram što pre na operaciju zatezanja, uskoro ću sve to rešiti. Idem da zatežem malo kožu, trudim se koliko mogu sa treningom i ishranom, ali ne mogu taj višak hoću da skinem, hoću da izgledam savršeno – kaže pevač i otkriva da je bio prinuđen da smanji broj nastupa po svadbama.

Pročitajte: Strašni detalji – Darko Lazić uništio brak svom kumu, ovu ženu krivi za sve FOTO

darko lazić operisanNaime, Darko Lazić operisan je danas, a njegova supruga Katarina, tvrdi da se dobro oseća i da mu sada sledi mirovanje.


Pročitajte: Očeva smrt ga načisto dotukla – Darko Lazić otvorio dušu, ovo sebi neće oprostiti FOTOdarko lazić operisan– Darko je operisan, intervencija je prošla dobro. Darko se dobro oseća. Sada sledi mirovanje i oporavak od tri nedelje, koliko i pauzira sa nastupima. Posle pauze nastavlja sa nastupima i snimanjima pesama i spotova za novi album koji izlazi uskoro i sigurna sam da će se njegov trud isplatiti i da će ljudi koji vole da ga slušaju biti oduševljeni novim albumom i svakom pesmom koja će se naći na njemu – rekla je Katarina za „Blic“.

SLIKE: Bojan Vuković, Ata images

Još iz kategorije