Dadilja otkriva detalje iz porodičnog doma Prije i Filipa, posle ovoga sve će vam biti jasnije

28.03.2023

22:00

By

dadilja prijinog i filipovog sina

Dadilja Prijinog i Filipovog sina poverila se prijateljima

Popularna pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, stariji sin poznatog tenisera Bobe Živojinovića, pre četiri godine postali su roditelji predivnog dečaka Aleksandra.

Dadilja Prijinog i Filipovog sina nahvalila Živojinoviće

Bračni partneri ne kriju da uživaju u svakom trenutku provedenom sa svojim naslednikom.

– Od trenutka kada se rodio, on je ne samo glava kuće, već šef naših života. Aleksandar je naša najveća sreća i ljubav – izjavila je jednom prilikom Aleksandra, koja se ne libi da svog mališana povede u obližnji park da se poigra.

Pročitajte: Sofisticirano i luksuzno-Zavirite u dom Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića od pola miliona evra 

dadilja prijinog i filipovog sina

Kako važi za jednu od naših najangažovanijih pevačica, ona se na muzičku scenu vratila tri meseca nakon porođaja, pa su samim tim morali da zaposle dadilju kako bi mirno odlazili od kuće i završavali svoje poslovne obaveze. Lepa pevačica priznala je da je bila na teškim mukama što mora malenog Aleksandra da ostavi nepoznatoj ženi, ali je bila vrlo obazriva prilikom angažovanja dadilje.


– Imali smo stroge kriterijume prilikom izbora dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli – rekla je pevačica koja se uporno trudi da sakrije malenog Aleksandra od očiju javnosti.

Pročitajte: Brak Aleksandre Prijović na klimavim nogama- Filip retko dolazi kući, prijatelj otkrio sve detalje

dadilja prijinog i filipovog sinaMladi roditelji ne kriju zadovoljstvo i imaju samo reči hvale za dadilju, a i ona o svojim poslodavcima govori biranim rečima. Dadilja Prijinog i Filipovog sina prijateljima se poverila da su Živojinovići izuzetno brižni roditelji, da dečak odrasta okružen ljubavlju i pažnjom, a mama i tata trude se da mu ispune svaku želju.

IZVOR: Hello!

SLIKE: ATA,Instagram

Još iz kategorije