Da li znate ko je prvi muž Dubravke Mijatović? Pre Marinka Madžgalja bila u braku sa kolegom

14.06.2024

16:15

By

Prvi muž Dubravke Mijatović

ATA IMAGES

Dubravka Mijatović

Kada kažemo Dubravka Mijatović, svima je prva asocijacija pokojni glumac Marinko Madžgalj sa kojim glumica ima ćerkicu. Međutim, Dubravka nije bila udata samo za Madžgalja. Pre ljubavi sa njim bila je u braku takođe sa kolegom, pa je glumac Goran Radaković poznat i kao prvi muž Dubravke Mijatović.

Prvi muž Dubravke Mijatović je poznati glumac

Kako prenose mediji, pre nego što je pronašla sreću sa nažalost pokojnim Marinkom Madžgaljem, prvi muž Dubravke Mijatović bio je njen kolega Goran Radaković, koji ju je osvojio na snimanju filma „Tri palme za dve bitange i ribicu“.

 

Ljubav lepe Dude i njenog prvog supruga nije izazivala mnogo pažnje u medijima, ali je kao kruna braka ostala ćerkica Iva, koju su dobili dve godine posle venčanja – 2000. godine, a koja je danas Dubravkin prvi ponos i radost, a i Radaković, prvi muž Dubravke Mijatović obožava svoju ćerku i trudi se da ona ne oseti činjenicu da su joj roditelji razvedeni.

Prvi muž Dubravke Mijatović


Naime, nakon decenije braka par se razveo, ali su ostali u prijateljskim odnosima, da bi Dubravka 2007. ponovo rešila da se uda za kolegu Madžgalja, ali im je sreća brzo okrenula leđa budući da je Marinko mlad preminuo od karcinoma koji ga je brzo savladao.

Prvi muž Dubravke Mijatović

Ljubav Madžgalja i Dubravke, obeležena je i pre surove bolesti preprekama i društvenim osudama zbog razlike u godinama, te je nakon sedam godina okončana, ali su do glumčeve smrti ostali u dobrim odnosima najpre zbog ćerkice Sare koju su dobili tokom trajanja ljubavne veze.

Pročitajte i – Tajna savršenog izgleda Dubravke Mijatović konačno otkrivena – Šokiraćete se kad čujete šta je sve promenila na sebi

Dok se nosila sa gubitkom velike ljubavi čiji je život prekinut u zenitu karijere i mladosti, Dubravka je utehu dobila putem podrške svojih najmilijih. Na komemoraciji u „Ateljeu 212“, ostala je jaka i dostojanstvena, samo se zaplakala na prvi ton numere “Svadbarskim sokakom”  Zdravka Čolića koju je Marinko posebno voleo, a i sam ju je izvodio. Podsetimo, u martu ove godine obeležena je osma godišnjica od smrti upokojenog Madžgalja.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije