Topalovići imaju veliki povod za slavlje! Godinu dana od rođena ćerkice, Helena podelila lepe vesti: Čestitke samo pristižu

03.07.2024

11:40

By

Ćerka Milana Topalovića Topalka

Instagram

Ćerka Milana Topalovića Topalka, juče je imala zaista predivan povod za slavlje, a sve detalje je sa pratiocima podelila na društvenim mrežama.

Ćerka Milana Topalovića Topalka podelila predivne vesti

Naime, sa porodicom i prijateljima, Helena i njen suprug Dragan proslavili su prvi rođendan svoje ćerkice Dominike, a ujedno i obavili svečani čin krštenja u Hramu Svetog Save.

Ćerka Milana Topalovića Topalka

 

 

Gala proslava je nastavljena u jednom prestižnom beogradskom restoranu, a da su o svakom detalju posebno vodili računa govore fotke koje je ćerka Milana Topalovića Topalka delila putem društvenih mreža, a na kojima se vidi bajkovita dekoracija sale.


Ćerka Milana Topalovića Topalka

Dominirala je crvena boja, ruže i ostali detalji koji su sve zvanice ostavili bez daha, a za slavljenicu Dominuku i njene drugare u bašti restorana postavljen je kutak za igru i zabavu, te su najmlađi mogli da uživaju na malom igralištu.

Ćerka Milana Topalovića Topalka

Neizostavno je bilo bogato posluženje u vidu švedskog stola na kom su se nalazili brojni specijaliteti, kao i čokoladna fontana i stalci sa raznovrsnim voćem.

Ćerka Milana Topalovića Topalka

Dominika je blistala u crvenoj haljinici i preslatkom mašnicom na glavi, a za poseban dan i ponosna mama Helena je imala savršen stajling.

Ćerka Milana Topalovića Topalka blistala na proslavi rođendana i krštenja svoje mezimice

Ćerka Milana Topalovića Topalka blistala je u beloj dugoj haljini koja je na pojedinim delovima imala mrežaste detalje i oko rukava perje, a na noge je obula visoke potpetice i sve prisutne oduševila svojim modnim izdanjem.

 

Ponosni deda Topalko nije skrivao emocije, a na društvenim mrežama je objavivši fotku sa unukom iskazao zahvalnost svima koji su uveličali porodično slavlje:

Ćerka Milana Topalovića Topalka

– Sa našim dragim prijateljima proslavili smo krštenje i prvi rođendan našoj Nikici. Hvala svima što su došli i ulepšali nam ovaj dan – napisao je pevač.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Helena Topalovic Instagram/Milan Topalovic Instagram

Još iz kategorije