Osmeh ne silazi sa lica: Mia Borisavljević i Bojan Grujić podelili prelepe vesti, ovo su dugo čekali FOTO

27.03.2023

23:00

By

Porodični dom Mije Borisavljević

Ćerka Mie Borisavljević proslavila peti rođendan

Bojan Grujić i Mia Borisavljević već dugo su u braku i važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Roditelji su dve prelepe devojčice Eme i Tee kojima se trude da obezbede bezbrižno i srećno detinjstvo.

Ćerka Mie Borisavljević blista od sreće

Poznata kao požrtvovana majka, Mia ni ovog puta nije zakazala, pa je svojoj starijoj ćerki Emi priredila veliko iznenađenje povodom petog rođendana.

Pročitajte: Svi ih mešaju – Mia Borisavljević konačno pokazala sestru, sličnost je neverovatna FOTO

ćerka mie borisavljević

Po svemu sudeći, ćerka Mie Borisavljević  je još pod utiskom hit-serije „Sreda“, pa je njena žurka bila upravo u znaku Srede Adams. Dominirale su nijanse ljubičaste boje i motivi inspirisani jednim od najuspešnijih Netfliksovih projekata. Među balonima sa slepim miševima i Sredinog vernog prijatelja, šake Stvar, Ema je u roze haljinici sa tilom izgledala kao prava princeza.

Pročitajte: To je muž – Na kućnu adresu Mie Borisavljević stigao rođendanski poklon, Bojan nadmašio sebe (FOTO)

 


ćerka mie borisavljević

Najveću pažnju privukla je unikatna rođendanska torta, prskalice, slepi miševi i, naravno, lik Srede oduševili su najmlađe. Nema sumnje da je  mama Mia zaista mislila na svaki detalj kako bi oživela ovu, nešto drugačiju bajku, u kojoj je uživala i mlađa ćerka Tea. Ništa manje uzbuđeni nisu bili ni Emini roditelji, koji su blistali od sreće.

IZVOR: Hello!

SLIKE: ATA,Instagram

Još iz kategorije