Ne voli ni da ga se seti: Jasna Milenković Jami je ovom čoveku podarila ćerku Leu

05.07.2024

18:30

By

Ćerka Jasne Milenković Jami

ATA IMAGES

Jami

Ćerka Jasne Milenković Jami je preslikana majka. Naime, Jasna Milenković Jami svojevremeno je važila za fatalnu zavodnicu. Nju su povezivali sa nekim od najmoćnijih muškaraca tog vremena, ali se pevačica nikada nije udavala. Ipak, pre dvadeset godina pevačica je na svet donela ćerku Leu, koju je odgajala kao samohrani roditelj.

Jasna Milenković Jami ne spominje ko je otac njene ćerke Lee

Jasnina ćerka godinama je izbegavala medije i publicitet, pa se tek nedavno po prvi put pojavila pred televizijskim kamerama. Ona je prilikom gostovanja u emisiji „Amidži šou” otkrila da govori nekoliko jezika, da je osnovnu i srednju školu završila sa najboljim ocenama, kao i to da se u njenom indeksu na fakultetu za Međunarodnu diplomatiju i bezbednost ređaju se samo desetke. Ipak, o Leinom ocu se malo toga zna.

Naime, Jami je svojevremeno bila u emotivnoj vezi sa beogradskim frizerom Predragom ‒ Peđom Rankovićem, stricem bivšeg zadrugara Anđela Rankovića.

jasna milenković jamiJasna Milenković Jami se sa Rankovićem rastala u prijateljskim odnosima, a starateljstvo nad ćerkom Leom je apsolutno pripadalo njoj.

Pročitajte i –  Ćerka Jasne Milenković Jami ne krije – Ovo je istina o plastičnim operacijama (foto)

Inače, Jami je silno želela da se uda za Peđu i mislila je da je to ljubav za ceo život jer se s njim začela ćerka Jasne Milenković Jami, međutim, nedugo nakon njenog porođaja frizer i pevačica su stavili tačku na emotivnu vezu, a Jami od tada skoro nikada ne pominje oca svog deteta.

Ćerka Jasne Milenković Jami izrasla je u pravu lepoticu

Podsetimo, Lea, ćerka Jasne Milenković Jami studirala je na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost na kome ređa čiste desetke, čime njena majka često zna da se pohvali na mrežama i za razliku od mame, Lea ne želi da se bavi javnim poslom.


Nju zanima diplomatija i odnosi sa javnošću, a Jami ne krije koliko je ponosna na svoju jedinicu koju je podigla sama.

 

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/Printskrin

Još iz kategorije