Kruna je misteriozno preminula: Ovo je jedina fotografija ćerke Eve Ras FOTO

05.04.2023

18:00

By

Ćerka Eve Ras

ATA IMAGES

Eva Ras

Ćerka Eve Ras je preminula u 24. godini života

Glumica Eva Ras se tokom života suočila sa brojnim gubicima, a ono što je sigurno obeležilo njen život jeste smrt ćerke Krune.

Ćerka Eve Ras je bila prava lepotica

Za Evu, Krunina smrt u 24. godini života i dalje je misterija, budući da, prema njenim rečima, mnogi detalji nisu bili jasni, iako je zvanično u pitanju bila smrt prirodnim putem. Glumica smrt svoje ćerke nikada nije prebolela, a kada bi pričala o njoj to se uvek dešavalo sa suzama u očima.

Javnost nije imala prlike do sada da vidi kako je izgledala Kruna, dok se nije pojavila na društvenim mrežama fotografija nastala pre mnogo godina, 1982. godine.

Pročitajte: Eva Ras otkriva strašnu tajnu o Milici Milši- Ovo nije smela da joj uradi FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Kruna je studirala  filmsku režiju u Parizu, iz kojeg se, nažalost nikada nije vratila.


– To je bilo strašno. Taj dan je trebalo da idem na premijeru u Suboticu i čekala sam kola da dođu po mene. Zvoni interfon, ja kažem da ću odmah sići dole, a oni odgovore: Ne, mi ćemo doći kod vas. Tri policajca su došla u moj stan i pitaju me da li je moja ćerka bila u Parizu, a ja kažem: „Pa ona je sada tamo“, a oni meni kao iz topa: „Pa ona je umrla!“ Tako sam ja saznala. I, naravno, oni ništa ne znaju o tome, nego su me poslali da idem u Ministarstvo spoljnih poslova da mi oni kažu. Ali ni tamo ništa nisu znali. Pa su mi portiri rekli, onako, da me uteše valjda: Ako niko ništa ne zna, možda je vaša ćerka i živa. To me je nekako držalo u nadi da zaista jeste – rekla je Eva svojevremeno za „Kurir“.

Ćerka Eve Ras, Kruna je navodno preminula prirodnom smrću iznenada, dok je Eva jedno vreme sumnju u tu činjenicu.

Pročitajte: Nećete verovati- Eva Ras traži skriveno blago u šumi!

Ćerka Eve Ras

– Na kraju su mi u policiji u Ljermontovoj rekli da je umrla, posle tri dana. Bio je to 3. jul 1993. Jedva sam uspela, uz pomoć ministra spoljnih poslova i još nekih ljudi, da deportujem Krunino telo i da je ovde sahranimo. Uz kovčeg smo dobili i nalaz obdukcije, francuska policija ništa nije otkrila i zapisali su da je umrla prirodnom smrću. Ja sam kasnije pričala nekim mojim kumovima da se ona tamo u Parizu možda upetljala u neke mračne stvari, politiku i da je zato francuska policija napisala onako u izveštaju. Onda mi je moj kum Milenko Vučetić, pisac, rekao da pričam radnju kao iz filma „Nikita“ i da to nema veze sa realnošću. Ne znam, tako je Bog hteo – ispričala je neutešna glumica svojevremeno.

 

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije