Ponosnom tati srce zaigralo od sreće: Ćerka Dekija Pantelića roditelje obradovala najlepšim vestima, svi čestitaju

22.06.2024

15:00

By

Ćerka Dejana Pantelića

ATAImages

Jedno od najprepoznatljivijih Tv lica, Deki Pantelić može se pohvaliti dugogodišnjom, blistavom karijerom, međutim zbog bolesti je, nažalost odlučio da se povuče sa malih ekrana što je rastužilo brojne poštovaoce njegovog lika i dela.

Ćerka Dejana Pantelića ponos je svojih roditelja

Naime, voditelju je još pre više od deset godina dijagnostikovan kancer na krajnicima sa kojim se nakon dugogodišnjeg lečenja i uz podršku porodice uspešno izborio, međutim to je znatno uticalo na njegovu odluku da se povuče sa voditeljske pozicije i pređe u režiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Pantelic (@deki.pantelic)

Uprkos svemu, Deki je u javnosti i te kako prisutan putem društvenih mreža gde neretko deli trenutke iz svoje svakodnevnice, a najnovija objava koju je podelio putem Instagrama naišla je na opšte oduševljenje i mnoštvo lepih reakcija.

Naime, njegova ćerka Lana je uspešno završila srednju školu, a Deki se tim povodom oglasio prepun ponosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Pantelic (@deki.pantelic)


On je sa naslednicom pozirao nakon ceremonije dodele diploma, te objavio njihovu zajedničku fotografiju, a osmeh na licu ponosnog tate govori više od hiljadu reči.

– Bravo. Idemo dalje – napisao je Deki u opisu, a čestitke nisu prestajale da se nižu.

Ćerka Dejana Pantelića prava je lepotica i mlada devojka za primer

Tu je bila i Dekijeva supruga Miona koja mu je najveći životni pokretač i vetar u leđa, a sa kojom inače pored Lane, mamine slike i prilike, ima i sina Vukašina.

Ćerka Dejana Pantelića

Instagram Deki PantelićInstagram

Inače, retko ko je upućen da sin i ćerka Dejana Pantelića imaju dijabetes, a o tome kakav je život sa ovom dijagnozom, Dekijeva naslednica govorila je jednom za domaće medije:

– Treniram tekvondo, nosim pumpu i kada imam takmičarske dane. Bez pumpe mogu da budem sat i po, dva, i na bazenu i na moru. Za sve moje drugare i drugarice imam poruku – nemojte da se plašite i nemojte da krijete!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Pantelic (@deki.pantelic)

– Evo, ja otvoreno pričam i ponosna sam na sebe, mog brata Vukašina, tata Dekija i mamu što pričamo o tome i podižemo svest – poručila je jednom prilikom ćerka Dejana Pantelića.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata images/Instagram Deki Pantelić

Još iz kategorije