Ceca otkrila zbog čega Anastasija neće duet sa majkom, a evo šta Veljko nikako ne dozvoljava!

13.06.2022

19:00

By

Ceca

Ceca je ponosna na svoju decu

Najveća balkanska zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović rekla je da od malena svoju decu, Anastasiju i Veljka uči da budu svoji ljudi. Pevačica je ponosna na njih s obzirom na to da  su izrasli u dobre i poštene ljude koji samostalno grade svoje karijere.

– Uvek sam govorila Veljku da ne sme nikada da dozvoli da ga upoređuju sa ocem. Rekla sam mu: „Koliko ja znam, on je Željko, a ti si Veljko.“ To isto je važilo i za Tasu, ja sam Ceca, a ona je Anastasija. Nije njoj kompliment kada kažu: „Ova mala je ista Ceca.“ Svako ima svoj put, jedna Ceca već postoji, nema potrebe za drugom, rekla je Ceca za Pink.

 

Ceca pušta Anastasiju da sama gradi svoj pevački put

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Folk diva je otkrila i zašto neće doći do dueta između majke i ćerke.


– Sve ono što sam joj govorila očigledno je urodilo plodom jer moja ćerka zbog toga neće da nas dve snimimo duet. Nadam se da ću je nekako ipak ubediti da ukrstimo glasove. Potpuno je razumem što je protiv tog dueta, jer bi nas svi upoređivali. Kada sam ja počinjala karijeru, najveće zvezde bile su Lepa Brena, Vesna Zmijanac i Dragana Mirković, ali ja nikada nisam želela da budem jedna od njih. Trudila sam se da budem i ostanem samo svoja, dodala je Ceca.

Ona je pričala i o tome šta deci najviše smeta kod nje.

-Da otputujem na Fidži i da nemam dometa, Veljko i Anastasija bi me pronašli. Tasa bi mi rekla: „Ženo, što mi ne odgovaraš, šta je s tobom?“, a Veljko: „Svetlana, stvarno nije u redu da me ignorišeš.“ Žao mi je što ne mogu više da putujem, jer imam dosta obaveza. A i da vam kažem iskreno, više mi je muka i od aviona i od hotela. Željna sam kućne atmosfere, zaključila pevačica.

 

 

Pročitajte: Ceca pukla brdo para na nove stvari (FOTO)

 

IZVOR: Pink. rs

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije