Brat Siniše Mihajlovića otkrio nepoznate detalje o životu slavnog fudbalera: Nije sve kao što izgleda..

03.02.2023

17:30

By

brat siniše mihajlovića

Brat Siniše Mihajlovića neće više da ćuti, njegove reči kidaju dušu

Legenda srpskog i italijanskog fudbala Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću. U njegovu čast sutra će na stadionu Crvene Zvezde biti organizovana oproštajna utakmica, a brat Siniše Mihajlovića prisustvovaće ovom veličanstvenom događaju.

– Ovom prilikom pozvao bih sve koji su ga voleli i poštovali zbog svega što je učinio, da se dostojno i mi u Srbiji oprostimo od njega. Biću na utakmici zajedno sa dva Sinišina sina, Dušanom i Nikolasom. Nažalost, Viktorija i Virdžinija, Miroslav i supruga Arijana ne mogu da dođu zbog nekih svojih obaveza – rekao je Dražen na K1 uključivši se putem video linka u emisiju „Kec na jedanaest“.

Brat Siniše Mihajlovića otvorio dušu

Dražen Mihajlović se potom osvrnuo na njihovo detinjstvo.

– Odrasli smo u velikoj porodici koja je pripadala srednjem staležu. Imali smo jednu sobu u kojoj smo delili jedan krevet do moje 14. godine, kada sam otišao na školovanje u Zagreb – rekao je Dražen, pa kroz suze dodao:

Pročitajte: Bol je prejaka – Udovica Siniše Mihajlovića jedva stoji na nogama, deca se mole da izdrži FOTO

brat siniše mihajlovića


– Izvinite, mnogo mi je teško da pričam o tome. Potičemo iz mešovitog braka. Bilo je dosta problema kada se zaratilo u našim krajevima. Majkina porodica nije podržavala to što je ona udata za pravoslavca. Nikada pre toga nismo osetili nešto tako, uvek smo bili Jugosloveni, ali onda je, nažalost, došlo do podela i u porodici, ali i među prijateljima. Najteže je bilo našoj majci koja je bila na dve strane. Naravno, ona je odlučila da bude uz svoju porodicu i da krene za svojim sinovima i mužem, ona je osetila najveći teret. Ona je jaka žena – rekao je on.

Pročitajte: Uteha i najveća ljubav – Nakon Mihajlovićeve smrti, Sinišina majka u najtoplijem zagrljaju FOTO

brat siniše mihajlovića

Brat Siniše Mihajlovića se osim trenutaka iz detinjstva i mladosti provedenih sa bratom, prisetio i kako je Siniša upoznao Željka Joksimovića 2007. godine.

– Željko Joksimović je jedan od retkih muzičara koji je 2007. godine pristao da dođe na njegovu oproštajnu utakmicu. To je bila utakmica humanitarnog karaktera. Taj prihod od utakmice je išao za dečije selo u Sremskoj Kamenici – otkrio je Dražen i istakao da je humanitarnu akciju njegovog brata ispoštovao samo Joksimović.

– Nakon utakmice sva prikupljena sredstva su uložena u dva stana koja je Siniša kupio za decu koja kada napune 18 godina mogu da izađu iz doma, i da se osamostale. Željko je jedan od retkih muzičara koji je došao i hteo da učestvuje u svemu tome bez ikakve nadoknade. Bio je prisutan i na toj utakmici i posle na večeri. Ovim putem mu se porodica Mihajlović zahvaljuje posle toliko godina.

SLIKE: Ata Images, Printscreen, Bojan Vuković

Još iz kategorije