Porodična tragedija: Preminuo brat Milana Miloševića, praznina u duši ostaje večna FOTO

28.03.2023

18:12

By

Milan Milošević

PRINTSCREEN YOUTUBE

Brat Milana Miloševića je preminuo, ovo su detalji

Milan Milošević našao se u žiži interesovanja kada je pre nekoliko meseci iznenada dao otkaz na televiziji Pink. Gostujući u emisiji „Pretres” voditelj je po prvi put progovorio o otkazu, poslovnim planovima, ali i o porodičnim tajnama koje su obeležile njegov život.

Brat Milana Miloševića je preminuo u zatvoru

Naime, brat Milana Miloševića, Nenad, kojeg je njegova majka dobila u prvom braku je pre više od dvadeset godina izvršio samoubistvo, a ova tragedija je porodicu slavnog voditelja zauvek zavila u crno.

Pročitajte: Potres u porodici – Anđeli Đuričić poginuo brat, zadrugarka jecala na sav glas FOTO

brat milana miloševića

– Nenada je moja majka dovela u brak sa mojim ocem kada je imao šest godina. Odrastao je pored mog oca i majke naravno. On je 1999. godine izvršio samoubistvo u zatvoru i ostavio je poruku da ne može više da podnese nepravdu – kaže Milošević, pa dodaje:

– On je osuđen za nešto što nije uradio. Oko oružja neka preprodaja je bila u pitanju. On jeste učestvovao u tome, međutim, ti ljudi koji su bili prodavci su imali novca i pobegli su. Moja mama nije imala novca da plati advokata i moj brat se sam branio na sudu. Istraga je trajala dve godine, a potom su ga osudili na 13. godina zatvora. Vrlo kratko nakon presude on se ubio, nije mogao da se nosi sa time. Mislim da je to moju majku i dotuklo pošto je bila mnogo vezana za njega – zaključio je.


Pročitajte: Srce nije izdržalo – Majci Milana Miloševića pozlilo nakon što je primila vest da joj je sin poginuo 

brat milana miloševića

Teške životne situacije i porodična tragedija najviše su pogodile Milanovu majku na koju je voditelj, kako sam ističe, neizmerno ponosan.

– Mnogo sam ponosan, moja majka je heroina jednog vremena.. Jooj, nisi me trebao ovo pitati.. Ponosan sam jako.. – govorio je Milošević kroz suze.

SLIKE: Printscreen

Još iz kategorije