Neće da se smiri: Gagi proganja Anabelu, ovo traži od nje FOTO

25.02.2023

21:00

By

Otac Lune Đogani

Bojan Vuković

Brak Gagija i Anabele je davno okončan

Prošlo je tri godine kako su Anabela Atijas i Gagi Đogani bili zajedno u rijalitiju, a posle toga su na ratnoj nozi i više nisu progovorili ni reč.

Brak Gagija i Anabele je bio česta tema u medijima

Uz sve napore Gagija da ostanu u kontaktu zbog ćerki Nine i Lune, pa i unuke Mie, nisu uspeli. Ipak, Đogani sada na sve načine pokušava da stupi u kontakt sa njom.

Pročitajte: Ovo nije očekivala- Anabela grcala u suzama, Lunine reči su je potpuno slomile

Brak Gagija i Anabele

– Gagi je mnogo iskren, voli da priča i izneo je neke stvari o Anabeli koje nije smeo i od tada ga ona ne podnosi. Još ga je više zamrzela jer je bio dobar sa Markom kada njih dvoje nisu
pričali, pa je bio sa njim i Lunom na svim bitnim slavljima u porodici, dok su Anabeli bila zatvorena vrata.

Pročitajte: Totalna transformacija- Luna Đogani ne liči na sebe, novu frizuru svi komentarišu FOTO

Brak Gagija i Anabele


I dok ga ona već tri godine ignoriše, Gagi sada na sve načine pokušava da se pomire. Čak je pristao da iz Anabelinog stana na Vidikovcu uzme ugaonu garnituru koju su ona i Andrej menjali nedavno. Lično je došao sa kamionom da preuzme nameštaj, ali Anabela nije želela da izađe iz sobe tako da se nisu ni videli. Bukvalno se ponizio i uzeo stari nameštaj samo da bi se videli i popričali, ali ona je i dalje hladna i ne želi u životu da ga vidi-  kaže izvor blizak Gagiju, dok Anabela i dalje ne želi ni reč da kaže o njemu.

Pročitajte: Gagi upropastio Luni planove! Đoganijeva očajna- Koliko god da se trudim, ne vredi

Brak Gagija i Anabele

Brak Gagija i Anabele već godinama je jedna od aktuelnih tema na domaćoj javnoj sceni,  a nakon razvoda je svako krenuo svojim putem.

SLIKE: Bojan Vuković, Ata images

Još iz kategorije