Dokaz je pred vama: Ova žena je stala između Bilje i Ace, istina se više ne može sakriti FOTO

31.03.2023

19:30

By

Dom Biljane i Ace

Biljana i Aca Ilić

Brak Bilje i Ace pod budnim okom javnosti

Biljana Jevtić i Aca Ilić godinama su u skladnom braku, ipak, priče o njihovom odnosu ne prestaju da kolaju. U jeku tih spekulacija na društvenoj mreži Instagram osvanula je fotografija koja je privukla nezapamćenu pažnju javnosti.

Brak Bilje i Ace intrigira domaću javnost

Naime, Bilja i Aca iza sebe imaju pesme koje su i dan danas veliki hitovi. Svoje karijere nikada nisu gradili na skandalima, a sa gotovo svim kolegama sa domaće javne scene su u izvanrednim odnosima. U prilog tome svedoči fotografija koja je nedavno osvanula na društvenoj mreži Instagram.

Pročitajte: Priče o razvodu su sve glasnije – Bilja Jevtić uhvaćena u zagrljaju slavnog pevača, pao je i poljubac FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Aca Ilic (@aleksandarilicofficial)

Naime, bračni partneri su skockani od glave do pete pozirali sa popularnom voditeljkom Suzanom Mančić sa kojom godinama neguju prijateljske odnose. Pomenuta fotografija nastala je davnih dana, na snimanju jedne emisije, a brojni fanovi su primetili da se njih troje uopšte nisu promenili od tada.

Pročitajte: Živeli smo u zabludi – Biljana Jevtić posle 33 godine braka otkrila veliku istinu, svi su ostali zatečeni

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

Brak Bilje i Ace godinama je uspešno odolevao brojnim izazovima, a zli jezici nisu uspeli da naruše porodičnu idilu. Od  1989. godine kada su uplovili u bračne vode, partneri su nerazdvojni, a kruna njihove velike ljubavi svakako je sin Ivan kojeg su dobili deset godina kasnije.

‒ Mi smo prvi imali “javnu” svadbu, ništa nismo krili. Do tada je vladalo mišljenje da bi pevač ili pevačica, koji imaju obožavaoce, trebalo da kriju partnere jer bi to moglo da utiče na njihovu popularnost. Nama tako nešto nije ni palo na pamet. Okupili smo familiju i prijatelje i organizovali pravo srpsko venčanje, na kojem smo ispoštovali sve običaje – svojevremeno je ispričala pevačica.


SLIKE: Gaja

Još iz kategorije