Nakon trideset pet godina braka Aca Ilić sve priznao: Evo šta je imao da kaže na temu razvoda

11.07.2024

14:15

By

Brak Ace Ilića i Biljane Jevtić

Aca Ilic Instagram

Brak Ace Ilića i Biljane Jevtić jedan je od najskladnijih i najdugovečnijih na našoj estradnoj sceni. Već nekoliko decenija umetnici uspešno neguju svoju ljubav iz koje su dobili sina Ivana, međutim ne iznenađenje mnogih, kako priznaju, i u nihovom odnosu postoje krize.

Brak Ace Ilića i Biljane Jevtić oduvek je važio za skladan

– Ima mnogo lepih žena i ja, kao i svaki drugi muškarac, pomislim “jao što je ova žena lepa, što bi bilo lepo kada bi bila moja”- rekao je Aca Ilić i dodao:

Brak Ace Ilića i Biljane Jevtić

Aca Ilic Instagram

– Ali onda ubrzo shvatim da je to što imam sa Biljanom veoma vredno i da nijedna žena nije vredna da ja rušim svoje gnezdo – priznao je pevač koji krajem septembra proslavlja trideset petu godišnjicu braka i izjavom iznenadio mnoge, a samim tim i dao povoda da se na temu brak Ace Ilića i Biljane Jevtić ponovo naširoko komentariše.

– U ovim godinama ne isplati se imati neku drugu ženu ni meni, niti bilo kome drugom. Kasno je sada za neki razvod, za neke nove ljubavne priče.

Brak Ace Ilića i Biljane Jevtić

Aca Ilic Instagram


– U životu uvek postoji nešto što je iznad nekog trenutka požude, strasti. Ne može čovek, na kraju krajeva, da bude sebičan i da misli samo na sebe – izjavio jeAca Ilić jednom prilikom za “Blic puls i mnogima ovim rečima poslao snažnu poruku:

Iako je brak Ace Ilića i Biljane Jevtić odoleo mnogim izazovima i važi za veoma skladan, a njihov život van kamera miran i povčen, par već godinama unazad intrigira javnost, a iz nekog razloga njihov razvod je često tema portala.

Brak Ace Ilića i Biljane Jevtić često je u žiži medijskog interesovanja

Ipak, ovi naslovi njih preterano ne dotiču, a kako su supružnici otkrili svojevremeno, razvod je u njihovoj kući zabranjena tema.

– Reč razvod u našoj kući nikada nije spomenuta, ni u najvećem besu ni u najvećoj ljutnji. Svako ima svoju žutu minutu, ali toliko smo zajedno i toliko smo toga prošli pa znamo da će to brzo i da prođe. Pustiš onu drugu stranu da se izduva i onda posle sat vremena pijemo kafu u dvorištu i nastavimo da komuniciramo normalno kao da se ništa nije desilo.

Brak Ace Ilića i Biljane Jevtić

Aca Ilic Instagram

– Odem nekad na turneju u Ameriku ili Australiju, ali se tada zaželim i kuće i žene. Tek tada kada se sklonim na dve, tri nedelje shvatim koliko mi fali sve ono za šta sam u nekom trenutku pomislio da mi je preko glave – otkrio je pevač za “Story” i dodao:

– Kada u avionu objave da za nekoliko trenutaka slećemo na beogradski aerodrom, osetim toliku sreću koju ne mogu da opišem jer idem svojoj kući da zagrlim svoju ženu i sina – zaključio je Ilić.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Aca Ilic Instagram

Još iz kategorije