Bolesna majka Željka Joksimovića: Pevač ima milione, ali njoj leka nema

03.07.2024

20:21

By

Bolesna majka Željka Joksimovića

Instagram

Joksimović sa majkom

Bolesna majka Željka Joksimovića, ovo je prava istina. Kako je u jednoj TV emisiji izneo Saša Joksimović, Željkov brat, majka dva uspešna umetnika ima ozbiljne zdravstvene probleme.

Bolesna majka Željka Joksimovića, ovo je prava istina o njenim tegobama

Po rečima njenog mlađeg naslednika, glumca Saše Joksimovića, koji je gostovao u “RTS Ordinaciji”, lekari već dugo pokušavaju da pomognu njegovoj majci, ali ne pronalaze lek za nju, pa je fakat da je bolesna majka Željka Joksimovića.

Naime, Vesni su lekari odavno otkrili da ima helikobakterija, jednu od najupornijih bakterija koja uništava digestivni trakt i stvara neopisive tegobe, a može da dovede i do mnogo opasnijih bolesti kao što je rak želuca.

Bolesna majka Željka Joksimovića

Majka Željka JoksimovićaInstagram

 

– Moja majka konstantno ima helikobakteriju i ne može da se izleči. Ona pije konjske antibiotike. Uzme kutiju, sve to popije i konstantno je ima. Kao da ima roj tih bakterija unutra – otkrio je Saša.


Lekar koji je gostova sa Sašom u emisiji “RTS Ordinacija” konstatovao je da bi njegova majka trebalo da povede računa o ishrani, ali i da promeni terapiju i lekara.

Pročitajte i – Joksimovići stigli iz Pariza – Jovana i Željko u nikotinskoj krizi

Saša je, takođe, ima slične probleme, zbog čega je čak sedam puta gutao sondu.

Kod mene je situacija da sad, u ovom trenutku, imam bol u želucu. Ujutru kada ustanem, takođe me boli želudac. To je osećaj nelagodnosti, tupog bola iznutra. Nijedan lek mi ne pomaže. Nekada su imali dejstvo, ali sada više ne – rekao je Saša, dodavši da mu jedino čašica rakije pomaže.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije