Trese se region! Nakon vesti da Dušan stiže u Srbiju, oglasila se i Tanja Savić, njene reči kidaju dušu FOTO

13.03.2023

19:00

By

bivši muž tanje savić

Bivši muž Tanje Savić je ponovo u žiži interesovanja

Tanja Savić pomno prati svaki korak svojih mališana koji su nakon porodične drame nastavili život u Srbiji. Po povratku u domovinu Đorđe i Maksim upisani su u ovdašnje škole zbog čega su morali do perfekcije da savladaju srpski jezik budući da su zbog života u inostranstvu tečnije govorili engleski. Međutim, to nije jedini problem sa kojim se pevačica susrela.

Bivši muž Tanje Savić dolazi u Srbiju?

Naime, Tanjine sinove duboko je potresla porodična situacija, zbog čega je pevačici mnogo strpljena, truda i ljubavi bilo potrebno kako bi nadomestila izgubljeno vreme i vratila decu na pravi put.

– Ništa mi nije teško kad su moji sinovi u pitanju, na sve sam se već navikla. Prošli smo jedan stresan period gde je baš bilo neizvesno kako će se oni dalje ponašati. Postojala je tanka linija koja ih je delila od toga da postanu agresivni do ovoga što su sada. Stvarno sam se maksimalno uključila i trudila da ih vaspitam onako kako su mene moji roditelji vaspitali i vidim da nisam pogrešila. Stvarno sam ponosna na to što jesu. Imaju i emociju, emptatiju i sve ono što živ čovek treba da ima – ispričala je Tanja u emisiji „Premijera – Vikend specijal”.

Pročitajte: Iza bine se odvijala prava drama – Tanja Savić o iskreno zdravstvenim problemima: Jedva sam živa, kosa mi opada

bivši muž tanje savić

Kako su pojedini mediji preneli, bivši muž Tanje Savić uskoro bi mogao da dođe u Srbiju, a pevačica otkriva da li je potencijalni susret sa Dušanom plaši.


– Ja sam dobila starateljstvo, to je meni dodeljeno. Što se viđenja tiče, njihov otac se ne oglašava tako da ne znam šta bih rekla po tom pitanju. Uopšte ih ne viđa – tvrdi Tanja, pa dodaje:

– Za svoju decu bih istrpela i taj strah i taj stres samo da su oni srećni. Kada bi izrazili želju da vide tatu, nije to nikakav problem, međutim, ne možemo više da budemo u zajednici – jasna je Savićeva.

Pročitajte: Drama u Smederevu – Tanja Savić htela da se uda, sinovi rekli NE

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Na samom kraju Tanja se osvrnula na spekulacije da je nedavno uplovila u emotivnu vezu sa mladim fitnes trenerom iz Smedereva.

– Stvarno imam fitnes trenera svog, Nikola se zove. On je, inače, bokser i vrlo lepo sarađujemo. Ali daleko od toga da postoji nešto između nas – zaključila je.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije