Retko ga pominje: Bivši muž Dušice Jakovljević je radio na televiziji, evo kako on izgleda FOTO

23.03.2023

11:11

By

Voditeljka Dušica Jakovljević

ATA IMAGES

Bivši muž Dusice Jakovljević je tema o kojoj voditeljka televizije Pink retko govori javnosti, budući da svoj privatni život ne voli da servira na tacni.

Bivši muž Dusice Jakovljević je bio njen kolega

Naime, atraktivnu voditeljku je iskustvo naučilo da treba dozirano govoriti o stvarima koje se tiču privatnog života. Kako kaže, nekada je bila previše dostupna, a sada se potpuno promenila.

-Trudim se da sačuvam ono što je moja intima i neki deo sebe koji treba da bude moj privatan život. Nisam uobražena, to je stvar zaštite i lične nege, psihičke pre svega. Delujem nadmeno na prvi pogled. Imam povremeno izraženu socijalnu anksioznost kada idem na mesta gde ima više ljudi. Kada se sve to pomeša, dobijete Dušicu kakvu vidite, sve to ima neki lep uticaj-rekla je Dušica nedavno.

Pročitajte: Nećete je prepoznati- Evo kako je Dušica Jakovljević izgledala pre plastičnih operacija (FOTO)

bivši muž dusice jakovljević

Ono što je poznato jeste da je Dušica bila u braku sa producentom Aleksandrom Miljušem sa kojim je dobila sina i ćerku. Bivši muž Dušice Jakovljević i voditeljka su se upoznali dok su zajedno radili za produkcijsku kuću „Emotion“, a kako je jednom prilikom ona istakla njihovom poznanstvu kumovala je njena, takođe svima dobro poznata, koleginica.

– Udala sam se vrlo mlada, u 25. godini. Sa Anđelinim i Ogijevim tatom upoznala me je Ana Mihajlovski, dok smo zajedno radile na TV Metropolisu. Oba deteta su mi planirana i između njih je sjajna razlika, dve godine – rekla je jednom prilikom voditeljka rijaliti programa.


Pročitajte: Nestala Dušica Jakovljević, tražili je pet dana, a evo gde se sve vreme krila

bivši muž dušice jakovljević

Podsećanja radi, o njihovom razvodu pričalo se još 2014. godine, a brak su zakonski okončali tek prošle godine.

– Miljuš i ja smo se razveli tek pre tri nedelje, iako smo odavno rastavljeni. Oboje mnogo radimo i nismo stigli ranije sve papire da rešimo. Tokom braka smo imali probleme i zato smo se rastali, ali to nije tema za medije. Nikada ne bih komentarisala nešto što bi moglo da šteti mojoj deci – rekla je Dušica za medije aprila 2022. godine, a jednom prilikom takođe je istakla i kako je razvod na nju uticao:

Pročitajte: Karić razorio misici srce- Dušica ga savetuje kako da se iskupi (FOTO)

Razvod me je ojačao i dao mi samopouzdanje, ali i naučio da probleme koje prepoznam na početku ne guram pod tepih.

SLIKE: ATA images, Instagram

Još iz kategorije