Bivši joj je slomio srce! Milica Todorović priznala: Plačem zbog raskida…

07.03.2023

10:00

By

Milica Todorović žrtva prevare

Dragan Gajić

Milica Todorović

Bivši dečko Milice Todorović je pevačici slomio srce

​Na estradnu scenu Milica Todorović kročila je davne 2004. godine svojim učešćem u muzičikom takmičenju „Zvezde Granda“. Na prvi pogled osvojila je srca publike koja i dan danas u stopu prati svaki korak mlade pevačice. Iako privatni život krije od očiju javnosti, ljubav sa poznatim glumcem svojevremeno je isplivala u javnost, a bivši dečko Milice Todorović je pevačici slomio srce.

Bivši dečko Milice Todorović bio je on

Naime, bivši dečko Milice Todorović bio je Petar Strugar. Pevačica i glumac nisu uspeli da sačuvaju svoju ljubav, koja je preko noći buknula, ali se istom brzinom i ugasila. Iako o bivšim ljubavima izbegava da govori, pevačica je nedavno otvorila dušu i priznala u kakvim je odnosima ostala sa Petrom posle raskida.

Pročitajte: Seka Aleksić ih upoznala – Ovaj čovek je promenio život Milici Todorović FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Petar Strugar (@p_strugar)

– Nemam ništa protiv konja i Pere Strugara, on je super dečko. Patim posle raskida, plačem, zovem prijatelje, mamu… To brzo prođe. Teško mi padaju rastanci i odvajanja, to me prodrma. Zato se sada ne odvajam od mame jer sam mlada otišla od kuće. Sa tatom sam na video pozivu. Što više vremena gledam da provodim s njima, život je kratak. Mama mi se rasplakala, sad ćemo i mi da se rasplačemo – rekla je suznih očiju Milica prilikom gostovanja u emisiji „Premijera – Vikend specijal”

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije