Nož u leđa! Gocin bivši TEŠKO BOLESTAN,pevačica poručila: Nisam dužna da ga pazim!

18.03.2023

21:00

By

Kuća Goce Božinovske

Bivši dečko Goce Božinovske teško bolestan

Goca Božinovska je  danima pod velikim pritiskom i trpi veliku osudu javnosti, jer neće da pomogne svom bivšem dečku Žapcu, koji se već duže vreme bori sa teškom bolešću.

Bivši dečko Goce Božinovske u teškim mukama

S obzirom na to da su 15 godina proveli zajedno, ljudi bliski bivšim partnerima smatraju da Goca ipak treba da se sažali na njega i pomogne mu u najtežim trenucima.

Pročitajte: Pukla tikva- Goca Božinovska ispalila snajku Bojanu, ovo više neće da toleriše

bivši dečko goce božinovske
-Neću da komentarišem ništa, ja nisam ni kriva, ni dužnanikoga da pazim. Pazim samo sebe i svoju decu- besno nam je rekla Goca. Sa druge strane, situacija je jako loša što je i Žabac potvrdio.

Pročitajte: Goca Božinovska otvara vrata velelepne vile u Surčinu, sve pršti od luksuza (FOTO)

bivši dečko goce božinovske
-Nisam dobro, imam ozbiljnih problema sa zdravljem.Odlazim polako jer su mi prostata i bubrezi skroz otišli, nerade više. Nigde ne izlazim iz kuće, sve je kritično. Doktor mi je našao da imam specijalni vid demencije i da mi odumiru moždane ćelije mnogo brže nego kod običnih ljudi, tako da je moj mozak star devedeset godina. Ozbiljna bolest je u pitanju- rekao je bivši dečko Goce Božinovske dok naš izvor otkriva:-Goca je baš razočarana, mnogi joj sada šalju poruke i pitaju je zašto ne pomogne Žapcu, a žena nije ništa kriva.Jednostavno nije sa njim više u kontaktu i nema nikakvu obavezu prema njemu. Krivo joj je što je teško bolestan što mu otkazuju pankreas i bubrezi, ali ona tu ništa ne može. Jako joj je neprijatno zbog cele situacije, ali ne želi da se petlja.

Pročitajte: Drama u domu Goce Božinovske-Pevačica doživela nesreću, hitna reagovala FOTO

odnos goce i bojane
– Dugo je prošlo otkad su oni bili zajedno, a sada joj je unuk Zoran sve na svetu i samo na njega misli. I sin Mirko i snajka Bojana su joj rekli da ne obraća pažnju i da se ne nervira, ali ne vredi, njoj je odmah skočio pritisak kada je pročitala šta se
dešava i što je svi zovu i pitaju za Žapca – kaže izvor za Star.


Pročitajte: Goca Božinovska iskeširala bogatstvo za Mirkovu svadbu-Od cifre će vam se zavrteti u glavi

Nezgoda Goce Božinovske

– Na pitanje da li je Goca upućena u njegovo zdravstveno stanje Žabac je rekao:– Goca? Čujemo se ponekad, šta će, jadnica, i ona ima muka. Ne vadi cigaru iz usta. Ali ne mogu da brinem o njoj jer imam svojih životnih problema. Daj bože da preteknem, ali teško. Dva puta sam bio mrtav, pa mi je svejedno da li ću sad da umrem. Ja sam živi leš – rekao je bivši dečko Goce Božinovske.

IZVOR: Jelena Vujinović

SLIKE: Gaja, Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije