Istina o ženidbi Mime Karadžića: Ipak nije večiti neženja

30.06.2024

18:15

By

Bivša žena Mime Karadžića

Bivša žena Mime Karadžića nije poznata glumica. Verovali ili ne i Mima Karadžić koji važi za večitog neženju bio je u braku.

Doduše, na kratko, ali se i on pred zakonom zakleo na ljubav u dobro i zlu, i to svojoj koleginici koja više nije poznata ni kao bivša žena Mime Karadžića.

Bivša žena Mime Karadžića nije poznata glumica

Čuveni glumac Milutin Mima Karadžić (68) je već godinu dana u ljubavnoj vezi sa čak 35 godina mlađom devojkom Natašom Stanišić, koja je i njegova koleginica.

Iako decenijama nosi epitet večitog neženje, malo ko zna da je Mima Karadžić zapravo bio jednom u braku, ali to nije potrajalo, pa zato niko i ne zna ko je bivša žena Mime Karadžića sa kojom je kratko gradio luksuzni porodični dom.

Bivša žena Mime Karadžića

Mimina ženaInstagram

Glumac je davne 1992. godine u Crnoj Gori upoznao Sunčicu Đurić, koja je letovala u Herceg Novom. Venčali su se u Beogradu, posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegovu krsnu slavu, Aranđelovdan. Slavlje je bilo organizovano u paviljonu „Cvijeta Zuzorić“, a događaj su tada ispratile „TV novosti“.


Pročitajte i – Mlađa je od njega čak 35 godina – Mima Karadžić prvi put u javnosti sa novom devojkom

Mladoženja je na venčanju nosio teget odelo, a mlada venčanicu roze boje i mašnicu u kosi. Kumovi su im bili Žarko Laušević, Mimin kolega i blizak prijatelj još od studentskih dana, i dramaturg Hajdana Baletić. Nažalost, brak nije potrajao, Sunčica i Milutin su se razveli, a glumac se više nije ženio.

Mima i Sunčica živeli u Australiji

‒ Sunčica i Mima uzeli su se iz ljubavi i bili su u braku dve i po godine. U početku su živeli na Vračaru, da bi zatim otputovali u Australiju, gde su proveli devet meseci. Po povratku u Srbiju, još nekoliko meseci su živeli zajedno na Dorćolu, a onda su se razveli. Jednostavno, emocije su nestale i njih dvoje su odlučili da stave tačnu na brak i nastave svako svojim putem ‒ rekao je svojevremeno izvor za Republiku.

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije