Zbog nje je i otišla: Danijela se oglasila nakon što je Amidžić pokazao novu devojku FOTO

11.04.2023

10:00

By

stajling danijele dimitrovske

Bivša supruga Ognjena Amidžića je prelepa manekenka

Voditelj na televiziji Pink, Ognjen Amidžić nakon razvoda sa Danijelom Dimitrovskom je uplovio u novu vezu sa koleginicom Minom Naumović.

Bivša supruga Ognjena Amidžića se oglasila nakon što je on priznao ljubav sa novom devojkom

Amidžićeva nova partnerka je od njega mlađa čak 20 godina, a bivša supruga Danijela Dimitrovska je takođe bila dosta mlađa od njega, 12 godina. Njegova nova devojka je voditeljka u njegovoj emisiji, a pojavljuje se u rubrici Pazi Mina.

Pročitajte: Doručak Danijele Dimitrovske će vas oduševiti-Manekenka podelila recept za vitku liniju FOTO

Bivša supruga Ognjena Amidžića

– Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo – rekao je Amidžić za Republiku.

Pročitajte: Preboleo Danijelu- Evo s kim se viđa Ognjen Amidžić nakon razvoda VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)


Nakon što je priznao da je ponovo zaljubljen oglasila se i njegova bivša supruga Danijela na Instagramu. Po svemu sudeći nju ove informacije o bivšem surugu nisu pogodile. Naime ona se javila iz svog stana gde živi sa sinom Matijom te se pohvalila kako je dečaku iz Pariza odakle se upravo vratila donela stripove.

– U pauzi između škole i treninga, stiskanje i ljubakanje ceo dan- napisala je na Instagramu.

Pročitajte: Sve je oprošteno- Pomirili se Ceca i Ognjen Amidžić, svi detalji sukoba isplivali u javnost

Bivša supruga Ognjena Amidžića

Ognjen i Danijela rastali su se prošle godine posle decenije braka, a nekadašnja manekenka je u jednoj emisiji ispričala kako je na nju uticao razvod.

Razvod je jedna od najbolnijih stvari koja ljudima može da se desi. U najužem krugu prijatelja, kada se šalim, kažem da je to smrt bez umiranja. To baš boli, kada umrete to je kraj, a ovo boli. Sve dok ne prođe to boli, a nikada ne znate kada će da prestane, nema potpisanog papira za to. To je sve pravo na izbor i hvala Bogu što imamo pravo da biramo sa kim ćemo se venčati, rastati- istakla je bivša supruga Ognjena Amidžića.

SLIKE: Bojan Vuković, Ata images, Instagram

Još iz kategorije