Majčino oko zaplakalo! Biljani i Aci je puno srce, sin Ivan podelio najlepše vesti FOTO

07.04.2023

15:00

By

Venčanje Biljane Jeftić i Ace Ilića

Dragan Gajić

Bilja i Aca

Biljanin i Acin sin obravdao je poverenje roditelja

Biljana Jevtić i Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Tokom godina zajedničkog života, nikada se, kažu, nisu posvađali, a sina Ivana, kojeg su dobili u decembru 1999. godine, odgajali s mnogo ljubavi.

Biljanin i Acin sin podelio najlepše vesti

Osim što je stastao u momka za primer, Biljin i Acin sin studira Prava, a ponosni roditelji zadovoljni su uspehom koji je do sada postigao.

− Doživeo sam mnogo lepih i uspešnih trenutaka, ali ništa ne može da se meri sa onim što proživljavamo uživajući u njegovim uspesima ‒ priznao je Aca Ilić.

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda – Reči Biljaninog i Acinog sina otkrile istinu o porodičnim odnosima FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Aca Ilic (@aleksandarilicofficial)

‒ Kad ode na ispit, Bilja i ja ustreptali čekamo poziv. On se ne javlja, a nas dvoje jedno drugo nagovaramo: „Zovi da vidiš šta je uradio”. Onda kažemo možda još nije završeno, pa nastavimo da čekamo. I, kad već izgubimo nadu i zaključimo da verovatno nije položio, ali neće još da javi da nas ne obeshrabri, zvoni telefon. Kad čujem „položio, desetka”, sve što sam postigao čini mi se nevažnim. Ispunio je sva naša očekivanja. Malo je reći da nas je usrećio.

− Ivan ima visoke kriterijume, pa se dešavalo i da poništi ispit i izađe ponovo jer smatra da može da dobije višu ocenu. Mi se ne mešamo. Znam samo da većinu stvari koje uči Aca i ja nikad ne bismo savladali. Slušala sam ga kad je spremao predmet Obligaciono pravo i pomislila „ovo je prekomplikovano”, ali on je položio bez problema ‒ istakla je ponosna majka.


Pročitajte: Skromni luksuz – Ovde žive Bilja Jevtić i Aca Ilić, svaki kutak su sami uredili FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Aca Ilic (@aleksandarilicofficial)

Da su njihove tvrdnje tačne dokazao je i sam Ivan koji se putem Instagrama pohvalio ocenom koju je dobio iz predmeta Poresko pravo.

– Nije sve u roku, ali je na nivou – napisao je on.

Pročitajte: Sve se saznalo – Bilja Jevtić i Aca Ilić u suzama zbog sina Ivana, ovo je razlog FOTO

biljanin i acin sin

SLIKE: Gaja, Instagram

Još iz kategorije