Živeli smo u zabludi: Biljana Jevtić posle 33 godine braka otkrila veliku istinu, svi su ostali zatečeni

17.02.2023

19:00

By

Dom Biljane i Ace

Biljana i Aca Ilić

Biljana Jevtić i Aca Ilić su jedan od parova sa najdužim bračnim stažom na našoj muzičkoj sceni, ujedno par koji prati glas da je najskladniji. Ipak, pevačica je posle 33. godine braka rešila da otkrije istinu koju malo ko zna.

Biljana Jevtić prekinula tišinu

Prilikom davanja jednog intervjua Biljana Jevtić otkrila je interesantan detalj koji mnogi nisu znali. Naime, slavnoj pevačici u dokumentima ne piše prezime Jevtić, već Ilić.

‒ Acin pokojni otac Bogoljub bio je divan čovek. Načula sam da bi mu značilo da uzmem njihovo prezime i to sam ispoštovala. Dese se zabavne situacije kada me saobraćajna policija zaustavi u rutinskoj kontroli. Prvo pogledaju dozvolu u kojoj piše Biljana Ilić, onda vide mene, pa uz smeh konstatuju: “A, to ste vi, gospođo Jevtić” – ispričala je ona sa osmehom na licu.

Pročitajte: Vreme je da javnost sazna – Biljana Jevtić i Aca Ilić progovorili o razvodu, ovo niko nije očekivao

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Aca Ilic (@aleksandarilicofficial)

Podsećanja radi, Biljana Jevitić i Aca Ilić venčali su se 1989, posle tri godine zabavljanja. Video snimci sa svadbe, koji se mogu pronaći na internetu, svedoče da je bilo lepo i veselo, ali i da su među gostima bili svi viđeniji pevači tog vremena.

‒ Mi smo prvi imali “javnu” svadbu, ništa nismo krili. Do tada je vladalo mišljenje da bi pevač ili pevačica, koji imaju obožavaoce, trebalo da kriju partnere jer bi to moglo da utiče na njihovu popularnost. Nama tako nešto nije ni palo na pamet. Okupili smo familiju i prijatelje i organizovali pravo srpsko venčanje, na kojem smo ispoštovali sve običaje – svojevremeno je ispričala Biljana Jevtić koja je Aci u decembru 1999. godine podarila sina Ivana.

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije