Brestač na nogama zbog udaje majke Darka Lazića: Pevačeva baba Milka nikog ne pušta u kuću

19.06.2024

17:30

By

Baba Darka Lazića

Bojan Vuković

Darko Lazić

Baba Darka Lazića zabranila udaju pevačeve majke Branke Lazić. Naime, od kada je pre tri dana odjeknula vest da se udala Branka Lazić, majka Darka Lazića, nikome nije jasno šta je prava istina, a čini se da je do venčanja ipak došlo, ali da Lazići to kriju jer baba Milka, majka pokojnog Brankinog supruga, a Darkovog oca Milana, ni mrtva ne dozvoljava da Dragan Paunović, Brankin partner, pređe prag njihove porodične kuće u Brestaču.

Baba Darka Lazića zabranila udaju pevačeve majke Branke

Kako danas prenose mediji, navodno je baba Darka Lazića, Milka Lazić, besna kao ris zbog Branke Lazić i njene udaje jer ne može da se pomiri sa tragedijom da je sahranila sina, pa ni mrtva ne dozvoljava da snajka dovede novog muža u kuću u koju se udala.

Baba Darka Lazića

Branka i DraganInstagram

Pevač se navodno požalio prijateljima, te otkrio da je baba Darka Lazića glavni razlog zbog kojeg ni on ne podržava venčanje svoje majke. Naime, zbog babe je i sam Darko burno reagovao u izjavama za medije kada je od novinara saznao da se Branka udala.

Baba Darka Lazića ne prima snajku sa novim mužem u kuću

– Lažu ljudi, to nije istina, ja to demantujem, dok sam živ to se neće desiti – rekao je Darko Lazić za „Blic“, međutim, Brankin partner Dragan Paunović je medijima dostavio i dokaze da je venčanje Branke Lazić ipak upriličeno.

Pročitajte i – Darko Lazić finansira majci svadbu – Pukao 30.000 evra za veselje u Beču

Podsetimo, pre ovog iznenadnog venčanja, Lazići i Brankin partner Dragan najavili su svadbu i veliko veselje:


– Tačno je da pravimo svadbu. Sada uz pomoć stiliste biramo prelepu venčanicu za Branku. Potpisali smo ugovor za stan i nastavljamo život u Beču. Andreana će nam biti kuma kao i Darku i mi je jako je poštujemo i volimo. Jedva čekamo da se veselimo – rekao je Dragan.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Instagram

Još iz kategorije