Ceci će ovo slomiti srce: Arkanovo pismo ljubavnici otkrilo veliku tajnu, Veljko i Anastasija u šoku

10.03.2023

11:00

By

Tuga Cece Ražnatović

Privatna arhiva

Ceca i Arkan

Arkanovo pismo isplivalo u javnost, ovo će Ceci slomiti srce

Iako je važio za žestokog momka, Željko Ražnatović Arkan imao je i svoju romantičnu stranu. Pre nego što se oženio Cecom, Željkovo srce pripadalo je glumici Ljiljani Mijatović koja mu je podarila ćerku Anđelu.

O veličini njihove ljubavi svedoči Arkanovo pismo koje je njegova i Ljiljina naslednica nedavno objavila na društvenim mrežama. Naime, u vreme kada se Anđela rodila njen otac nalazio se u zatvoru u Mastrihtu, odakle je njenoj majci pisao reči pune topline i ljubavi.

Arkanovo pismo kida dušu

– Mila moja Ljiljo i slatka tatina Anđela – lepim štampanim slovima počinje Arkanovo pismo.

– Srce moje, joj što sam srećan samo da znaš. Kada sam ti čuo glas toliko sam se usrećio, da pojma nemaš. Mila moja, kako si mi se porodila lepo i tako veliku devojčicu rodila. Samo da ste mi vas dve žive i zdrave, a ostalo nije važno. Ljubavi moja, glas sam ti čuo i rastopio se od miline. Takva sreća vredela je svih muka i nerviranja. Juče sam te zvao i nisam mogao nikako da te dobijem, pa sam izludeo. Ali, sada je sve u redu jer se radujem kao lud i trljam ruke od silne radosti.

Pročitajte: Nju je voleo pre Cece – Arkanova bivša žena konačno u javnosti, evo kako sada izgleda FOTO

arkanovi pismo


– Angela ili Anđela, meni je to lepo ime. Izgovorio sam ga sada jedno dvadeset puta, pa mi zvuči super. Anđela Ražnatović, Ljiljana Ražnatović i Željko Ražnatović. Eto, sada smo tročlana porodica, srce moje. Moramo da se uzmemo što pre. Kao prvo, da se prizna očinstvo i detetu da ime, a onda da pravimo svadbu. Crnogorska svadba ima da bude – pravio je planove Željko Ražnatović.

– To što si pred porođaj dala lekarima ‘za kafu’, to si dobro uradila. Glavno je da su te lepo porodili, a to što su te sekli to je normalno, skoro svaku ženu seku. Glavata je porodica Ražnatović, nego šta! 53 cm i 3.800 grama, to se zove napredno dete, da nam je živo i zdravo. Biće to prava lepotica. U to sam siguran. Rekla si mi da si mi sve o porođaju objasnila u pismu, pa jedva čekam da ga dobijem.

Pročitajte: Nije sve bilo idealno – Evo šta je Arkana nerviralo kod Cece, bračna tajna isplivala u javnost

arkanovo pismo

Arkanovo pismo otkrilo je i kakav je odnos imala Ljiljana sa njegovom majkom.

– Slavka te je posetila, sa ulice ste se dovikivale. Dobro je, i to me je obradovalo od nje. Tako i treba da se brine. Da ispravi ono što te je zapostavljala. Ti joj oprosti, dušo moja, i zaboravi.

Pročitajte: Moja ćerka ništa nije nasledila – Progovorila Ljiljana, žena sa kojom Arkan ima dete, evo šta kaže o Ceci i Veljku

arkanovo pismo

– Znaš zašto sam ti preko telefona rekao da devojčici damo ime Ljiljana. Zato što te volim i obožavam. Voleo bih da mogu da te vidim. Voleo bih da sam pored tebe, sa tobom i našom ćerkicom. To mi je velika želja, srce moje. Joj, volim te, toliko te volim, srce moje lepo. A i tu našu glavatu popišuljicu Anđelu. Nemoj da zaboraviš da slikaš što pre i da mi pošalješ slike odmah. Imaš kući polaroid, pa je to odmah gotova slika. Ja očekujem pismo od tebe, pa ako mi ne dođe sutra, onda će doći u utorak sigurno. Nadam se da je sutra taj dan, da će čika poštar da se smiluje. Volim te i ljubim srce moje lepo, našu Anđelu ljubim u tu glavicu veliku slatku. Voli vas i ljubi po bilion puta vaš Željko – glasilo je Arkanovo pismo koje je posle toliko godina dospelo u javnost.

SLIKE: Privatna arhiva, Printscreen

Još iz kategorije