Anastasijina svekrva Olivera Gudelj izazvala haos: Izbacila ćerku Vanju iz kuće, sve isplivalo u javnost

24.06.2024

20:00

By

Anastasijina svekrva

Bojan Vuković

Ceca, Olivera i Vanja Gudelj

Anastasijina svekrva Olivera ne odstupa od svojih stavova, pa mnogi misle da je majka Nemanje Gudelja, nedodirljiva ledena dama, međutim, nije baš tako. To je sada i dokazala njena ćerka Vanja Gudelj, koja je izazvala opštu pometnju na Instagramu kada je objavila simpatičan citat kojim je aludirala na majku.

Anastasijina svekrva Olivera ne odstupa od svojih stavova

O temi Anastasijina svekrva mediji nagađaju od prvog dana ljubavi Cecine ćerke i Gudelja, posebno zbog činjenice da se jedno vreme Anastasija nije pratila na Instagramu sa svekrvom Oliverom i Nemanjinom sestrom Vanjom.

Srećom, taj period je sada iza njih, a to je i javnosti poznato od 8. marta ove godine kada je Nemanja Gudelj na Instagramu objavio porodičnu fotografiju koja je dokazala da se sve njegove dame savršeno slažu.

Anastasijina svekrva

Vanja i Olivera GudeljInstagram/vanjagudelj27

A koliko su svi u porodici Gudelj duhoviti sada je pokazala Nemanjina sestra Vanja Gudelj i u sve uplela i mamu Oliveru, te nam je jasno da je Anastasijina svekrva zapravo super lik, te da je Cecinoj ćerki trebalo samo malo više vremena da se uklopi u porodicu svog supruga kojem se i pred matičarem zaklela nedavno na ljubav.

Pročitajte i – Gudeljeva majka uslovila snajku Anastasiju – Cecina ćerka mora da ispunjava njene uslove

A koliko su Gudelji duhoviti dokazala je sada i Nemanjina sestra Vanja novom objavom na Instagramu:


– Mami doktor rekao da izbaci stres iz kuće, ona izbacila mene – napisala je Vanja Gudelj i izazvala opšti smeh na mrežama.

Anastasijina svekrva

Ćerka Olivere Gudelj se, naime, našalila da je ona taj stres kog se treba rešiti, a stikeri koji umiru od smeha dalo je do znanja da je Vanja otvorena za šalu na svoj račun, te verujemo da je takva i Anastasijina svekrva Olivera. To svakako nimalo ne čudi, budući da su Gudelji jako vezani i da osim toga što jedni drugima pružaju bezuslovnu podršku umeju i kvalitetno da se našale.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Instagram

Još iz kategorije