Stižu rode: Anastasija i Nemanja Gudelj već sledeće godine u ulozi roditelja, ovo su detalji

25.06.2024

14:00

By

Anastasija i Nemanja Gudelj

Instagram

Anastasija i Nemanja Gudelj već nekoliko godina uživaju u velikoj ljubavi koju su nedavno ozvaničili brakom. Intimna proslava organizovana je u Cecinoj vili na Dedinju, a kako mediji prenose tek se očekuje veliko slavlje.

Anastasija i Nemanja Gudelj uskoro postaju roditelji?!

Anastasija i Nemanja Gudelj navodno spremaju ogromno svadbeno veselje i to na dva mesta, prvo će se održati u Beogradu, a drugo u Sevilji, piše „Scandal“.

Anastasija i Nemanja Gudelj

S obzirom na to da su se Anastasija i fudbaler građanski venčali u Beogradu, pred sam početak Evropskog prvensta u fudbalu, medeni mesec je morao da pričeka, a šuška se da nakon završetka ovog takmičenja mladenci planiraju odlazak na egzotičnu destinaciiju.

Možda će nas upravo posle pomenutog odmora, Anastasija i Nemanja Gudelj obradovati najlepšim vestima o prinovi, budući da se prema prognozama astrološkinje Ružice prinova očekuje u njihovom domu u Sevilji.

Pročitajte i – Vila iz snova za novi početak – Zavirite u raskošni dom Anastasije i Nemanje Gudelja u Sevilji

– Anastasija i Nemanja su sudbinski predodređeni, oni će se stvarno voleti i tu će doći veoma brzo i jedna beba, koliko već sledeće godine – prognozirala je Ružica za “Radio svetski” i dodala:


– To je sto posto, njihova ljubav je fatalna i tek kada beba dođe, njihova ljubav će dobiti pravi oblik.

Anastasija i Nemanja Gudelj

– Nemanja je Škorpija, oko njega morate mnogo da titrate i igrate, a Anastasija ima strpljenje i živaca, pa su i tu veoma kompatibilni. Ona je mogla već sad da ima veliku karijeru, ali ona više voli i ceni porodicu i zajedništvo, pa nije čudo što se mlada udala u želji da gradi svoju bazu – rekla je astrološkinja za pomenuti medij.

Anastasija i Nemanja Gudelj već sledeće godine porodicu bi mogli obradovati najlepšim vestima o prinovi, tvrdi astrološkinja

Kako je dodala, i odnos između Olivere Gudelj i Anastasije sada je sve u najboljem redu jer se Nemanjina majka uverila da je Cecina ćerka prava žena za njega, piše „Glorija“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivera Gudelj (@nebooljagudelj)

Nije tu bilo nikakvih ozbiljnijih problema već je Olivera veoma vezana za najstarijeg sina pa nije želela da se on opeče u ljubavi. Ipak, Tasa je prošla test jer je pokazala da Nemanju iskreno voli, navela je Ružica.

Iako se do skoro sumnjalo da su izgladili odnose, venčanje mladog para kao i objave sa “Eura 24” pokazali su da na relaciji Ražnatović – Gudelj sve savršeno funkcionoše i da su porodice prisnije nego ikad, a ako je verovati astrološkim prognozama, uskoro će slaviti i dolazak bebe.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije