Ne daju joj mira ni na rođendan: Jami udarila na Futu zbog Cece i fatalne ljubavi

14.06.2024

21:15

By

Album Cece Ražnatović

Sredinom devedesetih objavljen je album Cece Ražnatović koji su radili Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar Radulović Futa. U pitanju je album pod nazivom „Ljubav fatalna“ za koji Jasna Milenković Jami godinama unazad tvrdi da su sve te numere pisane za nju, te da joj je Ceca isti, navodno, otela ispred nosa.

Album Cece Ražnatović silno je želela i Jami koja tvrdi da su joj sve pesme otete

Naime, sporni album Cece Ražnatović tada je folk divu učinio još većom zvezdom i tada se i postavila na tron estrade odakle se sve do danas nije ni mrdnula, međutim, Jami je ovim povodom uvek imala svoju verziju priče sa kojom se ipak Futa Radulović ne slaže, pa je sada došlo do novog sukoba istim povodom koji datira iz 1995. godine kada je album Cece Ražnatović izdat, te je opet nastao haos zbog navodne krađe pesama.

Album Cece Ražnatović

JamiATA IMAGES

Kako je Futa naveo, niko od Jami nije ni oteo, niti ukrao sporni album Cece Ražnatović, već ona nije imala novca za isti, pa ga je kupila Ceca i time ga učinila pravno i zakonski svojim, ali se Jami sa tim nikada nije složila, pa i dan-danas pokreće iznova tu temu i drži se svoje priče da su je Marina i Futa izdali.

Album Cece Ražnatović

FutaATA IMAGES

– Problem je nastao jer Jami nije imala novca za taj album, to je cela priča na temu album Cece Ražnatović. Mi smo kao autori umeli ponekad da poklonimo pojedinima pesmu, ali ne svaku pesmu i nismo je svakome poklanjali kako svako misli da treba da mu se poklanja. Jami nije imala novac da plati ni onaj prvi album koji se zove „Čokolada“ – rekao je Futa za „Telegraf“, a Jami mu se brže-bolje revanširala putem medija:


Pročitajte i – Kolege joj rade o glavi – Jami neće više da ćuti, zbog njenih reči trese se pola estrade

– Da sam davala odgovor ranije, pre određenog vremenskog perioda, moj odgovor njemu bi bio dosta drugačiji, ali s obzirom da je u ovoj situaciji… Preživeo je veliki gubitak, koji je očigledno ostavio veliki trag na njega, što je i normalno. Sve u svemu i Futa i ja znamo istinu, tako da bi moj odgovor na temu album Cece Ražnatović bio samo da mi ga je mnogo žao i da mu želim brz oporavak – rekla je Jami za „Kurir“.

Album Cece Ražnatović

Podsetimo, Ceca Ražnatović danas slavi 51. rođendan. Tim povodom njeni najbliži okupili su se u njenom domu na Dedinju, pa verujem da slavljenica i ne čita portale, te da je ne dotiče ova tema iz prošlosti na koju je odavno stavljena tačka s njene strane.

IZVOR: Starmagazin/Telegraf

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije