Afera zbog mita u Zvezdama Granda na vruncu: Marija Šerifović otkrila sve, kamere su dokaz FOTO

03.03.2023

16:00

By

Marija Šerifović lije suze zbog sina

ATA IMAGES

Afera u Zvezdama Granda ne prestaje da se komentariše

Prethodnih dana se spekulisalo o aferi u Zvezdama Granda i takozvanom uzimanju mita kada su u pitanju žiri i takmičari.

Afera u Zvezdama Granda dostigla vrunac

Kao što je već poznato kandidat iz Podgorice, Dušan Vukadinović se nije plasirao u dalji tok zakmičenja, a njegova majka je iznela teške optužbe na račun Snežana Đurišić sa tvrdnjom da joj je pevačica tražila novac kako bi njen sin prošao dalje.

Pročitajte: Ovako izgleda prvi muž Zorice Brunclik- Svi ga znaju iz Zvezda Granda FOTO

Afera u Zvezdama Granda

Svi članovi stručnog žirija oglasili su se ovim povodom i oštro demantovali ove optužbe na čelu sa kreativnim direktorom „Grand“ produkcije Sašom Popovićem. Sada je to isto uradila i Marija Šerifović koja je otkrila zašto je ćutala do sada.

Pročitajte: Jelena Karleuša otkrila prelepu vest- Marija Šerifović će roditi bebu FOTO

Afera u Zvezdama Granda


– U prethodnih sedam dana traje cirkus po medijima, ja se namerno nisam oglašavala čak i ona jedna moja izjava koja se dogodila nija bila zvanična. Ne osećam nikakvu potrebu da se na takav način oglašavam i komentarišem. Želela sam sama da se obratim na tu temu. Sedim u žiriju ZG punih sedam godina, u prve tri godine je bilo klasično žiriranje bez mentora. U prethodne četiri godine svi znamo da je brdo kandidata završilo kod mene. Da sumiramo važnu stvar, svi kandidati koji su kod mene ja im u startu kažem važnu stvar kako funkcioniše mentorstvo. Neko se viđa manje, neko više sve zavisi od obaveza. Mi nemamo propisane sate, vreme, niti način na koji ćemo bilo koga mentorisati, rekla je Marija, a potom i dodala:

Pročitajte: Verica ovo neće da toleriše- Marija Šerifoivić zbog devojke završila u gipsu, ovo su detalji

Afera u Zvezdama Granda

– Nigde ne postoji kao u Srbiji da osoba koja želi da se takmiči na tacni dobije mentora koji je u tom trenutku najpopularniji, najbolji. Ima slobodu da šalje poruke, ćaska, da se druži to nigde u svetu nije normalno. Što se ove situacije tiče, ja se ne sećam al smatram da nisam dala svoj glas tom kandidatu i to je početak i kraj svega. Pročitala sam poruku koju je pisao Snežani gde je rekao da je genije za Milija i mene, a ovo što je stavljeno na leđa Snežani Đurišić mislim da je fuj, da je bljak, mislim da je odvratno i da sve osobe koje su u tome učestvovale, a ima ih dosta, da zaista hitno počnu da neguju svoje mentalno zdravlje. Da je žena od koliko godina klekla na pod i da nekome traži pare, pare, pare to je užas. Svaki kvadratni metar studija je kamerama pokriven, ta stvar ne postoji niti se dogodila, komunikacija jeste. O tome će se svakako pričati na sudu.

Pročitajte: Šta će Saša Popović reći na ovo- Seka Aleksić osula po Zvezdama Granda, iznela šok detalje FOTO

Afera u Zvezdama Granda

Podećanja radi, afera u Zvezdama Granda oko uzimanja mita je potresla javnost, oglasile su se mnoge javne ličnosti, a po svemu sudeći konačan epilog će se znati na sudu.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije