Zadrugari su sinoć imali zadatak da glasaju za najdosadnijeg učesnika i većina je glasala za Marka Zeca koji je zbog toga nominovan! Ipak, Dejan Milićević sa kojim je Marko u Crnoj Gori uradio promo video-snimak ne misli tako, pa ga je javno podržao! Pogledajte vreli video i kako Zec izgleda kada je go do kože, a ovo je Marko izjavio nakon što je nominovan.

“Ljubomorni su na mene, zato su me nominovali. Eto, Anđelo on mi je bio blizak na početku, sada ga nema… Čujem da me ogovaraju po svim ćoškovima… Molim sve moje Crnogorce da glasaju da ne ispadnem sada. Voleo bih da ostanem. Imam tremu u stomaku još uvek i nisam se pokazao. Da imam plan ili taktiku, ja bih već bio u toaletu sa Macom Dikrecijom. Bila je totalno gola. Ja se ne palim na takve devojke i gledao sam je kao zezanciju. Ona je shvatila mene drugačije. Verovatno sam joj se svideo i vrtela se oko mene, igrala je u tangama i brusu da me napali, da ja pokrenem nešto, ali meni se sviđa druga… Andrijana mi je zapala za oko.”

POTPUNO GOLOG MARKA ZECA MOŽETE VIDETI U NOVOM STARU KOJI JE U PRODAJI!

NOVI STAR! Zoran krije tešku bolest! Ćerka Jana u strahu: Tata, nemoj da me ostaviš kao mama! Aleks okrenula Biljanu protiv Dalile! Prijovićka hoće da miri Brenu i Bobu, ona je oduvala! Ekskluzivne slike: Ajfonka smuvala Breninog sina!


star.rsbojan vuković