Magazin STAR spremio je iznenađenje sa svoje najvernije čitaoce i pratioce na društvenim mrežama!

Najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović sutra, 13. avgusta, održaće još jedan koncert u najboljem klubu na primorju – Top Hill u Budvi! Prošlog puta Ceca je oborila rekord kada je pred više od 5.000 ljudi napravila atmosferu za pamćenje, a i sada je spremila spektak za svoju publikul!

Ne propustite da sutra budete deo najbolje žurke na Balkanu, za koju vam STAR poklanja 2×2 karte koje u pretprodaji koštaju 20 evra! Prvo dvoje koji nas sutra u 12 časova kontaktiraju putem našeg portala u sekciji KONTAKT – dobiće 2×2 karte!

Napomena: Napišite puno ime i prezime i broj mobilnog telefona! Karte se preuzimaju pred sam koncert, 13. avgusta uz ličnu kartu osobe koja nas je kontaktirala.

A nakon uzbudljivog vikenda i nedelje provedene sa Cecom, u ponedeljak u okviru programa “We own this town powered by Porto Novi”, nastupaće Erick Kasell + Rise&Shine, dok će odmah sutradan da nastavi svoj dobar R’n’B zvuk Me-High-Low.

A u okviru ‘’Balkan Soula’’ u nedelju 20. avgusta i Marija Šerifović održaće koncert u Top Hill-u! Ne propustite najbolju zabavu na Balkanu.


Starpromo