Ivan Marinković u žiži je interesovanja jer je napravio dete Miljani Kulić. Još uvek nije poznato da li će on bebu priznati i na koji način će oni funkcionisati, ali odavno se zna da Ivan ima probleme pošto ne plaća alimentacije za ćerku Lenu koju je dobio u braku sa Gocom Tržan. Međutim, kako saznajemo, on ima još dvoje vanbračne dece, koju nije priznao!

“Ivan je samo Lenu priznao i zvanično je ona njegovo jedino dete. Što se Miljanine bebe tiče, on kaže da će i to dete nositi njegovo prezime, ali je Miljana ta koja odlučuje, a za sada ona se vodi time da ime oca u knjgu rođenih neće biti upisano. Ono što je malo poznato jeste da Ivan ima iz neobaveznih veza još dvoje dece, i to sa dve različite žene. Jedno je napravio pre braka sa Gocom, dok je drugo začeto malo nakon njihovog razvoda…”

A ŠTA IVAN KAŽE O TOME I ZAŠTO TO NIKADA NIJE PRIZNAO BIVŠOJ ŽENI GOCI TRŽAN, MOŽETE SAZNATI U STAR-u KOJI JE U PRODAJI!

NOVI STAR! Rat porodica! Gagi naredio: Luna MORA DA RODI! Slobina majka to hoće da spreči! ŠOK: Rada na lekovima, Haris otkazao svadbu! Kiju otac neće da prizna! Uradio DNK test!


StarStar