Saša Matić nedavno je izdao duet sa Aleksandrom Prijović „Ko si ti” koji ima na milione pregleda, a u intervjuu za STAR otkriva zbog čega je pomerio dugo planirani odmor i u kakvim je odnosima sada sa Cecom Ražnatović. Dotakao se i Marine Tucaković, sa kojom se čuje svakodnevno.

Otkud baš duet sa Aleksandrom Prijović?

„Aleksandra je bila gošća na mom koncertu u Areni i nakon toga mnogi su rekli kako bi nas dvoje trebalo da snimimo duet. Nama se ideja svidela, a pošto smo već imali pesmu, odlučili smo da tu ideju sprovedemo u delo. Na našu sreću, pesma je odmah osvojila simpatije publike i za 14 sati od objave na jutjubu već je imala milion pregleda.”

Duet sa Cecom se još promoviše, zar ne misliš da je rano da se izbaci novi duet?

„Za prave stvari nikad ne može biti ni rano, ni kasno, a reakcije na duet sa Aleksandrom pokazuju da smo napravili pravu stvar.”

Kako kolege reaguju na novu pesmu, da li su te zvali da ti kažu utiske?

„Reakcije su odlične! Mnogi su me zvali i čestitali na još jednom hitu i hvala im na tome. I kada radim koncerte, ali i nove pesme, podrška i mišljenje kolega mi mnogo znači.”

Rekao si kako ti je Prijovićkina svadba pokvarila planove. Šta ti je konkretno poremetila?

„Pokvarila planove?! Ne, to je pregruba reč. Planirao sam odmor sa porodicom, pa sam zbog svadbe meni dragih ljudi sa zadovoljstvom pomerio odmor za dva dana, to je sve.”

Da li si gost sa mladine ili mladoženjine strane?

„Ja sam gost sa obe strane!”

Da li si smislio poklon za mladence?

„Naravno, ali vam to neću otkriti.”

Aco Pejović je Aleksandri kum, da li ti je žao što nije zvala tebe, s obzirom da ste baš bliski?

„To je apsolutno nebitno. Kumstvo je velika čast, a ja vam samo mogu reći da je Aleksandra za kuma odabrala najbolju osobu na svetu. Pravi i iskreni prijatelji na koje uvek možete računati su retkost, a Aco je definitivno jedan od njih.”

Imaš jedan od najskladnijih brakova na estradi. Da li te kolege pitaju za savet?

„Retko. Nemamo baš često priliku za druženja gde bi mogli razmenjivati takve savete, a i kad se sastanemo, obično smo okupirani nekim drugim temama.”

Đani je javno govorio o tome kako svi pevači varaju svoje žene, da li si bio nekad u iskušenju?

„Svi mi svakodnevno dolazimo u razna iskušenja, ali ako je u vezi ili braku sve u redu, onda je lako odoleti tim iskušenjima. Prevara je samo jedna vrsta bežanja od problema, dokaz da u vezi ili braku nema poštovanja, ljubavi, ali ni zrelosti.”

Lukas je postao deda i kaže da se tako ne oseća, jesi li mu čestitao?

„Naravno. Iako se ne oseća kao deda, znam da beskrajno uživa u toj ulozi i mnogo sam srećan zbog njega.”

Da li bi voleo da postaneš mlad deda?

„Ja bih najviše voleo da moje devojčice uvek budu srećne i zadovoljne svojim životnim izborima, a sve što dođe kao rezultat njihove sreće, mene će učiniti najsrećnijim čovekom na svetu.”

Nedavno je Natašu Bekvalac pretukao muž. Kako komentarišeš to?

„Apsolutno sam protiv svake vrste nasilja i ne postoji ništa čime bi se takav postupak opravdao. Muškarac koji digne ruku na ženu ne zaslužuje da više nikad u životu oseti nežnost i ljubav žene.”

Kako komentarišeš članove žirija u „Zvezdama Granda”?

„Vrhunski profesionalci i divne kolege. Sa svima sam u odličnim odnosima i o svima mogu reći samo najlepše.”

Viki i Karleuša imaju baš ozbiljne sukobe, da li misliš da preteruju sa izgovorenim rečima?

„One su totalno različite u svakom smislu, pa je neizbežno da dođe do sukoba mišljenja, a u tom žaru se možda nekad kaže i više nego što je potrebno. Ipak, mislim da se njih dve odlično razumeju i da ne postoji nikakav sukob između njih kada se kamere ugase.”

Mnogi sportisti vole da te slušaju i angažuju te za slavlja. Ko daje najbolji bakšiš?

„Na moju sreću i zadovoljstvo, vole me i sportisti i često imam priliku da im pevam na svadbama, proslavama titula, a i drugim povodima. To su nezaboravna slavlja! A o bakšišu se ne govori. Mogu vam samo reći da sportisti i te kako umeju da uživaju.”

Sinan Sakić je preminuo nakon teške bolesti. Kada si se čuo sa njim poslednji put?

„Jako mi je žao što ga nema. Siguran sam da je sada na nekom lepšem mestu. Njegov odlazak je veliki gubitak za estradu, naravno da sam ga poznavao, bio je velika legenda, i iskreno sam se nadao da će dobiti ovu bitku. Još jednom želim da izjavim saučešće njegovoj porodici.”

Marina Tucaković je u teškom stanju, da li ste se čuli, da li si išao da je posetiš?

„Naravno, u svakodnevnom smo kontaktu. Marina je moja draga prijateljica i neko ko je uz mene od početka moje karijere. Mnogo mi znači i ja sam uvek tu za nju. Svim srcem verujem da će dobiti i ovu bitku.”

Kažu da nema dovoljno novca kako bi se lečila u Nemačkoj?

„Mediji vole da preteraju i od svega prave senzaciju, pa tako i u ovom slučaju, nažalost. Marina ima svu moju podršku za sve što treba, a verujem da tako misle i moje kolege. Uostalom, ona je sve nas na estradi mnogo zadužila i bilo bi sramotno kada bismo joj sad okrenuli leđa.”

Da pređemo malo na rijaliti. Luna Đogani, Sloba Radanović i Kija Kockar su sada jako popularni. Šta misliš o toj situaciji, da li si ispratio to?

„Iskreno, ne pratim rijalitije tako da ni nemam neko mišljenje o tome.”

Da li bi gostovao na žurki u rijalitiju?

„Pa, ja sam već gostovao na žurki na Farmi, čini mi se 2012. godine. Moj je posao, ali i zadovoljstvo da pesmom uveseljavam i usrećujem druge, nebitno da li je to u klubu, kafani, diskoteci ili nekom rijalitiju.”

Tvoj koncert u „Štark Areni” nazvao si „Ne bih ništa menjao”, da li postoji nešto što bi ipak promenio u životu?

„Apsolutno ništa. Kada bih sve radio ispočetka, opet bih sve uradio isto, jer sve što mi se u životu desilo, lepo i manje lepo, učinilo me ovakvim kakav sam danas.”

ŠOK slika iz prošlosti! Ovako su izgledali Lukas i Saša Matić pre 15 godina!


Sanja ArsićStar