Milica Pavlović ostvarila je sve ciljeve u godini za nama, a kao potvrda velikog uspeha je priznanje od jutjuba da je njen album bio najslušaniji na njihovom kanalu u prethodnoj godini.

Prethodna godina bila ti je vrlo uspešna! Da li bi nešto promenila sa ove distance?

“Da, bila je i više nego uspešna. Album je prošao bolje od očekivanog, a za pevača nema veće sreće kada mu se sve uloženo isplati. A meni stvarno jeste. Album Boginja se pokazao na delu. A da li bih nešto promenila? Pa zašto bih kad je sve bilo sjajno. Možda bih jela manje slatkiša (smeh) ali i to ima svojih prednosti.”

Imaš li neke tajne planove za 2018?

“Planova je mnogo i svi su nekako tajni da ih ne ureknem! Pu, pu, pu… I uglavnom se svi tiču posla. Šapnuću ti da je svakako novi album u pitanju, ali ima još svega i svačega u ovoj ludoj glavi.”

Ti si jedina uspešna pevačica koja nema dečka. Da li se pojavio neko ko ti se dopada?

“Ima slatkih momaka u mom okruženju, ali nijedan očigledno nije presladak da bih rekla to je taj. I vama sam obećala u prošlom intervjuu da ću naći dečka, ali džaba. Ništa ne može na silu.” (smeh)

Ne kriješ da mnogo voliš decu. Da li bi bila spremna da usvojiš dete ako se ne pojavi onaj pravi?

“Deca su najlepša stvar na svetu i mislim da si za tu ulogu spreman baš kada se to desi. Dakle, kad mi se desi, tvrdim da ću biti spremna. Ima za mene vremena da se pojavi onaj pravi, ne razmišljam sada o trudnoći, a usvajanje je sigurno jedna od najdivnijih stvari koje čovek može da uradi, mada nikad nisam o tome razmišljala.”

Da li su te tokom prethodne godine više muvali muškarci ili devojke?

“Muvali su me više muskarci, ali vole mene i žene. Međutim, važno je da je svako ko mi je prišao bio kulturan i nije bilo nikakvih problema. Sve je to slatko.”

Kažu da pevači imaju mnogo poroka, a ti ne pušiš, ne piješ, ne koristiš narkotike. Kako onda izdržavaš udarni tempo?

“Imam i ja porok. Jedem! Ha-ha-ha! Eto, tako punim baterije. Šalim se, treniram i kondicija mi pomaže da izdržim svoj tempo života. Na bini po nekoliko sati pevam i đuskam, a to ne može neko ko nije u formi. Svakako, protivnik sam svega što loše utiče na organizam.”

Da li su ti nekad nudili narkotike, kakav je tvoj stav o tome?

“Viđala sam ljude koji to koriste, ali nisu mi nikad nudili jer valjda se vidi da nisam konzument toga. Koja čaša alkohola je OK, ali droga nikako. Dovoljno sam ja luckasta i bez opijata.”

Dobila si potvrdu od jutjuba za najslušaniji album u prethodnoj godini što je veliki uspeh. Da li si osetila ljubomoru kolega?

“Uvek ima ljubomore, ja je osećam od samog početka. Međutim, ne osvrćem se na to. Onaj ko gubi ima pravo da se ljuti. Međutim, svi ti koji se ljute imaju pravo na novo polaganje jer za sve nas ima mesta. Važno je da volimo ono što radimo i da to radimo kvalitetno i svi će naći svoj put.”

Ko je po tvom mišljenju objavio bolji album – Seka Aleksić ili Aleksandra Prijović, i one su takođe bile u konkurenciji sa tobom?

“I jedna i druga su izbacile dobre albume. Ne bih mogla da kažem čiji je bolji. Seka je dugo na estradi i za to se skida kapa, a Aleksandra ima odličan prvenac.”

Odbila si neke pesme koje su posle postali hitovi, recimo „Uno momento”. Da li se kaješ?

“Ne kajem se. Nisam htela tu pesmu, i dalje tvrdim da nije za mene. Eto, njima je prošla i ja se radujem njihovom uspehu. Ko zna zašto je to dobro… Zato su mi legle Boginja, Mogla sam… Čvrsto uvek stojim iza svojih odluka…”

Da li si i dalje miljenica Saše Popovića ili je to sada Prijovićka pošto je Brenina snajka?

“Ko kaže da sam mu miljenica? Ako to Popović kaže, onda super, želim i dalje da budem jer je on meni miljenik među direktorima, on je medijski mag! Ceo život ću mu se diviti.”

Pričalo se da se Sale hvata za glavu kada zbog tebe treba da se pravi posebna scenografija jer se drugi pevači bune što čekaju…

“Moguće, ali mu se hvatanje za glavu uvek isplati jer ima super emisiju. Već se on navikao, tako da se ne buni više. Podržava sve moje odluke jer zna da želim da napredujem i da sve izgleda svetski.”

Bila si gost u “Zadruzi”. Kako ti se čini ljubavna priča Lune i Slobe pošto je svi osuđuju?

“Uvek glasam za ljubav, tako da glasam i za Lunu i Slobu. Slatki su i super su par, želim im svu sreću.”

Da li bi ti bila spremna da se boriš za ljubav oženjenog muškarca kao što to ona radi?

“On više nije oženjen. Slobodan je čovek i odabrao je. Inače, uvek bih se borila za slobodnog, a oženjen mi ne treba. Nikad ne želim tuđe i ne želim da budem druga već prva.”

Da li i dalje imaš problema sa manijakom koji te progoni i kako se rešio taj slučaj?

“Čim me to pitaš, odmah me neki strah obuzme. Postoje ljudi koji će to rešiti bolje od mene, a mislim da se svaka žena boji svega što izlazi iz okvira normalnih ljudi.”

Da li je bilo situacija kada si se plašila za svoj život?

“Bilo je! Sve je to naravno trenutno. Trgnem se i onda shvatim: Jača si ti, Milice, od svega! I zaista tako je i bilo, hvala Bogu. Nadam se da se takve stvari više neće dešavati.”

Milica šokirala: Odbila bih duet sa Severinom!


StarStar, printscreen