Emisija “Amidži šou” je i tokom ove jubilarne desete sezone bila izbor gledalaca TV Pink svakog utorka, a ove nedelje, Ognjen Amidžić zatvara sezonu na spektakularan način i sa aktuelnim gostima, kao i do sada.

Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica Maja Berović je u nedelju, na svoj rođendan, iznenadila svoju publiku i objavila album “Seven” sa devet pesama i spotom za svaku, koje je snimila u rekordnom roku sa dugogodišnjim saradnicima Bubom Korelijem i Džala Bratom.

S obzirom na to da je ovaj popularni dvojac radio i Majin prethodni album “Viktorijina tajna”, koji je potigao ogroman uspeh i višemilionske preglede na Jutjubu, nema sumnje da će isto biti i sa albumom “Seven”.

Ovo je bio dovoljan razlog da Ognjen ugosti Maju, Bubu i Džalu, koji će premijerno izvesti neke pesme sa albuma. Osim toga, pričaće i o privatnom životu, Maja će otkriti šta je sebi poželela za 31. rođendan, dok će Buba i Jala govoriti o tome što su postali trenutno najpopularniji reperii producenti u regionu, ali će sumirati i utiske sa velikog koncerta na Tašmajdanu, koji je održan 23. juna.

Osim ovoga, gledaoce očekuje još jedna premijera – bivši zadrugar Bora Santana promovisaće svoju novu pesmu koja nosi naziv “Bankrot”, a u studiju će biti i Miki Đuričić, tačnije njegov alter ego, estradni menadžer Miki Kupinski.

Bora je spot snimio u Mikijevom rodnom Kupinovu, a glavnu ulogu je imala Ana Korać, takođe učesnica najgledanijeg rijalitija “Zadruga”.

Očekuje vas i jedno veliko iznenađenje, zato ne propustite fantastičan završetak desete sezone emisije “Amidži šou” u utorak 10. jula od 22:45 časova samo na TV Pink!

Dve pevačice priznale Amidžiću da su u vezi sa FUDBALERIMA!

 


starstar