Kako je u nedelju održano venčanje Marka i Divne, i Luna i Sloba izrazili su želju da i oni imaju svadbu tih razmera, ali obzirom na to da je Sloba još uvek zakonski u braku, to je trenutno nemoguće. Međutim, on je u Rajskom vrtu pričao sa Drvetom mudrosti o razvodu:

“Mi smo danas pričali na tu temu, kako se ljudi zbliže, i razmišljali smo kako bismo ona i ja izgledali na mestu Divne i Marka i mislim da bi to bio lep događaj i da bismo svi uživali u njemu.”

Njemu je Drvo reklo da u Zadruzi svadbe nisu lažne, te da bi on morao prvo da se razvede, ukoliko želi da se oženi Lunom:

“Slažem se, ali nisam za to da se to tako javno odigra. Znam da je ovo rijaliti, ali nadam se da me razumete. Ne znam. Imate li neki predlog, savet? Ako možete, stupite u kontakt za te neke informacije, pa mi se javite. Ja pristajem da se razvedem, želim to, ali dajte mi još jedan dan da vidim kako bi to izgledalo, da li želim to da uradim ovde, jeste mi stalo do Lune, ali to je ipak krupan korak”, rekao je Sloba.

A ZAŠTO LUNA MISLI DA JE TRUDNA I ŠTA SLOBINA MAMA I ANABELA KAŽU O NJENOJ TRUDNOĆI PROČITAJTE U STARU KOJI JE U PRODAJI!

NOVI STAR! Šok otkriće: LUNA TRUDNA! Slobina mama već slavi! Lukas i Kaja uhvaćeni na delu! Macina strašna prošlost! Biće UBISTVO zbog Milija!


StarStar