Nakon što su zadrugari dobili pismo od Velikog šefa da ih u ponedeljak očekuje novi izazov, tj. da će po četvrti put biti organizovano muzičko takmičenje “Zadrugovizija 4”, oni su se odmah bacili u razmišljanje ko će sa kim biti par i kojom će se

Milan Milošević je prvi upitao Slobodana Radanovića da nastupe u duetu, na šta je on pristao. Potom je otišao u spavaću sobu i upitao svoju devojku Lunu Đogani sa kim će ona nastupati i da li želi da se pojave zajedno na sceni.

Ona je u prvi mah odbila da peva, ali na Slobino i Milanovo insistiranje blogerka je pristala.

“Neću da pevam? Ti si pevač, treba da se pokažeš, a ne da se blamiraš. Neću da pevam sa njim, niti sa bilo kim. Šta ja imam da pevam, on je pevač”, odbijala je blogerka, ali je Sloba bio uporan sa pitanjima.

Nakon kraćeg ubeđivanja, dogovor je postignut. Oni su imali na umu da se predstave kao trio sa hitom “Despacito”, gde bi Radanović bio pevač, a njih dvoje plesali.

Međutim, kako je Kristina Kockar, pevačeva još uvek zakonita supruga, ali još i nekolicina ukućana imala primedbu na ovo, blogerka je odlučila da ne nastupi sa svojim dečkom, što mu je i saopštila, a on se zbog ovoga iznervirao. Đoganijeva je bez objašnjenja izletela iz sobe i ostavila ga samog.

Sloba sve šokirao svojom odlukom!


StarStar