Slobodan Radanović je odlukom Zorane Stefanov ove nedelje bio vođa. On je pokrenuo mnoge turbulencije izborom sluga, ali i postaljanjem Lepog Miće za omiljenog zadrugara. Prethodne noći, Radanović je porazgovarao sa Ognjenom Amidžićem o svim situacijama koje su se dešavale u sedmici iza nas.

Radanović se prvo osvrnuo na ono što je iznenadilo sve učesnike ali i gledaoce – zašto za omiljenu osobu nije postavio svoju, odnedavno, bivšu devojku Lunu Đogani.

“Jesam namerno odabrao Miću za omiljenog da bih malo bio sam ovde jer sam znao da on neće dolaziti u hotel da spava. Lunu nisam hteo da odaberem jer bi mnogi to shvatili pogrešno. U jednom trenutku sam hteo da izaberem da ona spava na krevetu a ja u fotelji, malo da je sklonim odande. Ali bih joj opet nakačio sve one ljude na vrat, oni bi je prozivali cele nedelje i to nisam hteo da joj uradim. Međutim, ipak se ispostavilo da su je napadali cele nedelje”, objasnio je Sloba i dodao:

“Ja nekad stvarno jedva čekam da izađem, ali opet smatram da će svima ovo ponekad nedostajati. Navikao si na sve što te je nerviralo. Ja sam kroz Pinkove zvezde stekao neku publiku, ali ovo je viša sfera svega. Malo mi sve to deluje odbojno, to što će ljudi, koje sretnem na ulici, znati mnogo više o meni nego ja o njima, zbog toga mi nije svejedno”, rekao je Sloba.

Sloba sve šokirao svojom odlukom!


StarStar