Poznati ni ovog puta nisu imali mira, jer ih je u stopu pratila kamera emisije “Paparazzo Lov”, a upravo ove srede gledaoce očekuju novi šokantni snimci.

Slađa Vujičić, nekadašnja pevačica “Allegro” benda, je već dugo pokušavala da ostane u drugom stanju. Ona je u maju ove godine doživela drugi spontani pobačaj, a u tim teškim trenucima veliku podršku pružili su joj suprug Zoran, porodica i najbliži prijatelji. Međutim, Slađi se sada ispunila ova velika životna želja, jer je saznala da je trudna, a ovu informaciju je tek nedavno potvrdila. U ovonedeljnom izdanju emisije “Paparazzo lov” videćete, po prvi put, kako Slađa izgleda u petom mesecu trudnoće.

Jedna poznata pevačica uplovila je u novu ljubavnu vezu, a ekipi ove emisije nije promaklo kada je novog dečka odvela u hotel. O kojoj pevačici se radi, gledaoci će saznati već ove srede u emisiji.

Kamera jedne od najgledanijih emisija gledaoce vodi iza kulisa snimanja novogodišnjeg programa TV Pink. Šta su pevačice i pevači radili kada su mislili da ih niko ne gleda, ali i sve ono što se neće videti u “Pinkovom novogodišnjem narodnom veselju”, gledaoci će moći da pogledaju u novom izdanju emisije “Paparazzo lov”.

Ova emisije donosi i snimke Ane Kokić u bikiniju, kao i snimke sa proslave jubilarnog 70. rođendana Ere Ojdanića.

Šokiraćete se kad vidite šta radi Slađa Alegro! (foto)


Starpromo