I dok je mnogi osuđuju zbog ulaska u „Zadrugu”, Kristina Kockar prošla je pravi pakao u spoljnom svetu zbog javne prevare supruga Slobe! Kako je klupko počelo da se odmotava, tako do nas dolaze šokantne informacije koje je Kija pokušala da sakrije od javnosti, ali bezuspešno! STAR ekskluzivno saznaje da je Kristina dobila otkaz u avio-kompaniji iz Emirata za koju je radila godinama, i to zbog Slobe!

“Kija je godinama radila za tu kompaniju, bila je poštovana stjuardesa koja je radila na privatnim letovima i primala je platu oko 6.000 evra svakog mesečno! Čak je i Sloba nekoliko puta obilazio u Emiratima, pa su tamo nastale njihove zajedničke slike iz Dubaija i Abu Dabija! Međutim, ona je prekršila osnovno pravilo zbog svog muža Slobodana pa joj je nedavno stigao mejl da je avio-kompanija raskinula ugovor sa njom! Kristina je bila šokirana i nije verovala šta ju je snašlo”, priča njena prijateljica za STAR.

A ZBOG ČEGA JE TAČNO DOBILA OTKAZ I DA LI ĆE MOĆI PONOVO DA BUDE STJUARDESA, SAZNAJTE SAMO U NOVOM STARU KOJI JE VEĆ U PRODAJI!

NOVI STAR! Strašni detalji: Kako je Žiža posle ćerkine smrti PLANIRALA UBISTVO! Dalila ima dokaze koji će UNIŠTITI Aleks! Kija dobila OTKAZ zbog Slobe! OBRT: Čabarkapa i David se UDRUŽILI!


StarStar