Malo se zna o ocu Kristine Kockar kao i zbog čega njih dvoje nisu u dobrim odnosima. Dok jedni šuškaju kako je Miloš Kockar nikada nije prihvatio kao ćerku, komšija otkriva strogo čuvanu tajnu porodice Kockar. Naime, njemu ni DNK test nije bio dovoljan koji je uradio, pa je brže-bolje izbacio Kiju iz testamenta i sve ostavio zakonitoj supruzi.

“Kristina nosi očevo prezime od rođenja, ali tek pre sedam godina ona i majka Nadica su tražile od Miloša da urade DNK test. On je pristao na to i kada su stigli rezultati, Nadica mu je tražila nasledstvo za Kristinu. Međutim, on je rekao da je ne prihvata kao ćerku, da nema ništa da joj ostavi jer je sve testamentom već prepisao na zakonitu ženu, i kuću i lokale…”, otkriva za STAR prvi komšija.

A ŠTA SE JOŠ DEŠAVALO U NJIHOVOJ PORODICI I ŠTA JE OTAC PORUČIO KIJI KAD JE IZBACIO IZ TESTAMENTA, SAZNAJTE U NOVOM STARU KOJI JE VEĆ U PRODAJI!

NOVI STAR! Rat porodica! Gagi naredio: Luna MORA DA RODI! Slobina majka to hoće da spreči! ŠOK: Rada na lekovima, Haris otkazao svadbu! Kiju otac neće da prizna! Uradio DNK test!


StarStar