Lepa Brena prošle nedelje predstavila je spot za pesmu “Zar je važno dal se peva ili pjeva” koji je mnoge rasplakao, pa i samu pevačicu.

“Uspela sam u svojoj nameri ako su mladi koji se nisu rodili u Jogoslaviji osetili tu pesmu i njenu poruku! Ne mogu da verujem da sam čak i ja zaplakala kada sam odgledala spot! Moja poruka jeste da muzika ne poznaje granice i ne treba joj pasoš. Imam veliku kilometražu u šou-biznisu i promenila sam shvatanja”, kaže Brena koja se osvrnula i na temu razvoda sa Bobom o čemu svi mediji bruje poslednjih meseci: “Zabranjen je razvod! Kod mog Bobe to ne dolazi u obzir! Treba da se družimo i da se volimo, da se podržavamo i zaboravimo na mržnju koja nas svakodnevno okružuje…

A ŠTA BRENA JOŠ OTKRIVA O BOBI I KAKO JU JE NATERAO DA SNIMI NOVU PESMU KOJU JE PRVO ODBILA, SAZNAJTE U NOVOM STARU KOJI JE U PRODAJI!

NOVI STAR! Strašni detalji: Kako je Žiža posle ćerkine smrti PLANIRALA UBISTVO! Dalila ima dokaze koji će UNIŠTITI Aleks! Kija dobila OTKAZ zbog Slobe! OBRT: Čabarkapa i David se UDRUŽILI!


StarStar